|
![]() |
#1 |
Ud Agent > The Clansman
Datum registracije: Nov 2004
|
HITNO - Kako skinuti stalak za vent na 9800Pro ?!?!?!?!??!?!
Kupio sam Zalmanovo pasivno hlađenje, i kako sada skinuti onaj šugavi srebrni stalak za vent na grafi? Skinuo sam ventilator, ali stalak ne ide. Imaju one dvije ''kvačice'' crne boje, ali kako da ih proguram kroz one rupice. Probao sam i stiskajući i sa obje strane, i samo odozgo, ali ne ide, a kada stišćem odozgo, bojim se da Grafulja ne pukne na pola. HITNO!!!
![]() |
#2 |
Premium
|
E ovako, to nije stalak nego pasivnjak! taj pasivac ti drže dvije kukice koje se nalaze na poleđini kartice! skineš ih tako da ih pincetom ili klještima stisneš i provučeš van! inače ja sam to jako lagano opisao,ali zapravo je dosta teško! ja sam se sa svojom 9700 dosta mučio dok nisam poludio i sa nožem odrezao te kukice! kada skineš kukice, ako pasivnjak ne ide lagano dolje, malo ga zagrij sa fenom za kosu, zato jer žvaka koja se nalazi na GPU-u je ko ljepilo, treba se zagrijati da odpusti! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ud Agent > The Clansman
|
Evo, da se pohvalim. Hlađenje radi super. Pasivno zaalman. a što se tiče tih malih kurčića - grickalica je radila!!! ![]()
![]() |
#6 |
n00b
Datum registracije: May 2004
|
Najgora stvar je bila sa starom r9600pro kad sam disao pasivnjak troje nas je bilo,jedna frend je drzao graficku,ja sam s kljestima stisnuo kukice na vrhu,a treci je frend provukao tanku zicu kroz klijesta i gurnuo nozice van,nakon 10 pokusaja smo uspili i svi otisli na pice to proslavit. ![]() Ove nozice koje sam dobi sa r9800 su macji kasalj prema onima na 9600. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ud Agent > The Clansman
|
![]() Pa jesu mačji kašalj kad uzmeš grickalicu i ''odcvikaš'' > srežeš. ![]() Ma bitno da radi i da se ništa ne čuje, vjerovali ili ne ![]() E... sada mi je najglasnije u kompju Forton SuperSilent, 12cm, 350W > s čim da smanjim njegovu buku? Neka izlacija ili tako nešto!!! Jel mogu onu iza rupu zatvoriti di ispuhuje topli zrak. Meni to baš ne zvuči pametno, ali bolje znaju majstori. ![]()
![]() |
#8 |
n00b
Datum registracije: May 2004
|
Da,ali mi nismo lomili,nego pazljivo izvadili jer su mi te nozice trebale ![]() A ako te muci buka u napajanju,otvori ga,iskljuci vent,i na diode nabij neke velike pasivce i ne opterecuj komp previse, i trebalo bi radit...par dana. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ja cujem struju u nokijinim punjacima ogavni zvuk koj cujem na 3 m ![]()
![]() |
#12 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Jao ovo već boli! Čuješ ti svašta....
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Sad kad kažeš, čujem ih i ja, istina samo kad mi je miš 5 cm od glave. ![]() |
![]() |
![]() |
|