|
![]() |
#1 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
''zrnasti'' efekt u igrama
nažalost nemogu pokazat sliku, jer se na slikama efekt ne bvidi, primjetim ga samo u igrama recimo igram crysis il gta4 il bilo šta drugo, i ponekad iam filing da mi je slika zrnasta, primjetio sam da je to većinom kad su sjene u pitanju ima li kakvih rješenja za to? ![]()
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
A mozes pokusat sa ponovnom instalacijom drivera, znace complet uninstall pa install. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Na kojoj rezoluciji igras kada ti je slika zrnasta?
![]() |
#5 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ako imas kakav dobar digitalac, slikaj sa makro funkcijom i u visokoj rezoluciji, da i mi vidimo sto ti vidis (kad vec kazes da je na print screenu normalno)
![]() |
#7 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
nemam neki digitalac al sam okinuo ajfonom i ne vidi se baš, to jest slika je skroz loša i nije takva ingame ![]() http://slike.hr/slike/g/gta_e987b.jpg @Milentije, igram na 1280x1024, toliko monitor može @Gorstak, nisam pronašap phase ni u kojem kontekstu ![]()
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Nov 2009
|
Bas sam nedavno naletio na bas to o cemu pricas, u igri LA Street Racing, koju sam isprobavao. U igri ima opcija za phase, pa se da smanjit. Ako ti je tako u svim igrama, probaj procesljat malo postavke od monitora, ne mislim softverski, vec bas na OSD-u od monitora... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|