|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
Disk Quotas problem
Poštovanje, Koristim Windows Server 2003 Standard OS. Putem Group Policy-a bih ograničio klijente na korištenje maksimalno 1,5 GB prostora na disku. Odem na Computer Configuration - Administrative templates - Sysrem - Disk Quotas - postavim disk quotas na Enable. Na Default quota limit and warning level Properties mogu unijeti vrijednosti maksimalno do 1000 MB, a kad pod Units označim GB i unesem 1,5 (ili 1.5) javi mi se poruka You need to enter a number for "Value" This field has invalid characters or the number is too large. (warning level stavljam na 1,4 GB) Ako netko zna kako postaviti 1,5 GB, bio bih mu zahvalan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa kontrola vjerojatno ne prima , (zarez), jesi probao 1536 Mb ? Sad sam tek uočio: "mogu unijeti vrijednosti maksimalno do 1000 MB". Jel imaš alternativnu mogućnost unosa, npr. direktni edit u registry - ju ili ini ili di već drži postavke ? Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 14.05.2010. u 14:42. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
Naravno, poruka koju javlja glasi: 1536 is greater then the maximum value of 1000. 1000 will be saved insted of 1536 (dozvoljen je maksimalni unos od 1000 po jedinici KB, MB, GB, TB, PB, EB) Vezano za drugi dio poruke, nisam expert u ovom području. Ako postoji alternativni način trebala bi mi pomoć... Zadnje izmijenjeno od: Pantera8. 14.05.2010. u 15:15. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|