|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Aspire One spora instalacija XP-a
Imam nekoliko pitanja, a odgovor nisam pronašao nigdje. Znači, stavio sam prije nekoliko dana frendu na navedeni laptop WinXP professional. Prvo što mi je upalo u oči prilikom instalacije je njena brzina tj. sporost. Naime, instalacija mi je trajala preko 2 sata (instalacija s USB-a)! Al kažem sebi, ajd dobro, najbitnije da je završilo.. No problemi su se samo nastavili: pucketanje zvuka, prilikom instalacije drivera za chipset javi se BSOD, očajna brzina XP-a, pali se po 3-4 minute, firefox otvara pola minute... Virusa nema (provjereno)... Čitao sam po internetnu da su problema s tim imali korisnici koji u svom Aceru imaju SSD, no ovdje je riječ o (čini mi se klasičnom 2.5) disku od 160gb... Sad sam krenuo stavljati XP home, jer je na njemu prvotno i bio Home i radio bez greške sve dok frend to nije zbrljao.. Instalacija traje već 1h, a još nije došao ni do prvog restarta! USB stick je u redu, pokušao sam sa drugim, isti je problem... Jel imao možda netko sličnih problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
laptop je očigledno neispravan to je jedino što mi pada na pamet, ako imaš jamstvo pukni ga na servis |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|