Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.02.2010., 13:23   #1
mateja114
Registered User

Datum registracije: Feb 2010
Nakon nove instalacije OS-a, ne mogu otvoriti setup.exe datoteke

Bok.Jucer sam formatirala disk,ne prvi put,nisam nis zaebala, problem je otvaranje gotovo svih .exe fajlova,npr. htjela sam ponovo instalirati voyage century online,i umjesto simbola igre na setup.exe i autorun.exe,simbol izgleda kao prazan prozor,u sredini bijel,okolo siv,na vrhu plav sa tri zute tockice lol.Kad dvaput kliknem na setup.exe pojavi se crni prozorcic na pola sekunde i nestane,opet nista.Proyor izgleda kao kad otvoris Command Prompt pod Accessories.Jedino sto imam instalirano su driver za grafu,power iso,daemon tools,winrar i directX naravno.
Postala sam pitanje na jedan drugi forum,al bez odgovora,mislim da ovdje ima vi[e pametnih mozgova.

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 27.02.2010. u 15:30. Razlog: pripaziti sljedeći puta na naslov!
mateja114 je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2010., 13:26   #2
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
a o kojem se OS-u i eventualno service packu uopce radi?
rendula je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.02.2010., 13:35   #3
mateja114
Registered User

Windows XP pro,sp2.
ovako izgledaju ikone http://picturepush.com/public/3000470

Zadnje izmijenjeno od: mateja114. 27.02.2010. u 13:47.
Staro 27.02.2010., 15:08   #4
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Staro 27.02.2010., 15:59   #5
mateja114
Registered User

Nisam probala samo ovo cd\windows,regedit te pizdarije,ipak hvala ali ne koristi.Mozda se nesto *** kad sam prebacivala fajlove na prenosni disk pa opet ovamo,cudno,prije formatiranja sve je radilo sad nece otvarat
Lik na drugom forumu je odgovorio > ovaj shortcut nema target,ya ikonu koju sam opisala...nemogu se logirat natrag tamo da pitam sta mogu,pa evo,mozda vam pomogne.Evo bas sam pokusala instalirati sims 3 - isti k autorun.exe ikona nema simbol kakav je imala prije formatiranja...
Staro 27.02.2010., 17:07   #6
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Jeli problem sa exe fajlovima samo ovo šta si kopirala ili sa svim na kompu (npr. na C) ?
Ako je u pitanju ovo drugo već si sredila sistem sa nekom škovacom, a ako je u pitanju prvi slućaj jesi sigurna da si dobro kopirala (npr. da nisi kopirala samo schorcut - ove a ne stvarne fajlove) ?
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2010., 17:32   #7
mateja114
Registered User

Samo ove koje sam prebacivala,fajlovi imaju vrijednosti kao i prije,npr. setup.exe ,160k kB ,tip aplikacija ,sve isto,samo sto ga ne otvara
Staro 27.02.2010., 18:09   #8
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
U tom slućaju pazi da nisu zaraženi kakvim smetjem, možda je lakše da nabaviš ispravne originale a ovo briši / baci.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2010., 21:34   #9
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor mateja114 Pregled postova
Nisam probala samo ovo cd\windows,regedit te pizdarije,ipak hvala ali ne koristi.Mozda se nesto *** kad sam prebacivala fajlove na prenosni disk pa opet ovamo,cudno,prije formatiranja sve je radilo sad nece otvarat
Lik na drugom forumu je odgovorio > ovaj shortcut nema target,ya ikonu koju sam opisala...nemogu se logirat natrag tamo da pitam sta mogu,pa evo,mozda vam pomogne.Evo bas sam pokusala instalirati sims 3 - isti k autorun.exe ikona nema simbol kakav je imala prije formatiranja...
Ocito da imas neko "smece" na prijenosnom HDD-u..
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
U tom slućaju pazi da nisu zaraženi kakvim smetjem, možda je lakše da nabaviš ispravne originale a ovo briši / baci.
Potpis.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno