Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.02.2005., 23:27   #1
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Question BTX kompatibilno kuciste za kilokunu s "cudnim" zahtijevima

S malo "cudnim" zahtijevima, iako ne i presudnim...

Dakle, sto potrebujem. Well, kao sto i u naslovu pise, neko BTX kompatibilno kuciste (dakle, u koje cu moci utrpati BTX plocu ali ce sada u njoj raditi ATX).

Eh, krenimo sa zahtijevima. Dakle, buduci da bi kuciste bilo A/BTX kompatibilno, prvi zahtijev bi bio da ovaj ATX ima E ispred sebe, dakle da unutra mogu stati (u dogledno vrijeme, ako se ne predje na BTX standard ili ne budem uzimao BTX nego EATX plocu) toliko velika ploca. To mi se cini kao prvi i glavni zahtijev.

Drugo, ne zelim nikakvo cool, fancy, hype, turbo, gey obojano i prozirno kuciste. Dakle, ne, ja NISAM cool i NE treba mi takvo sto. Dakle, kuciste vulgaris, boja nevazna. Naravno, ovo se ne odnosi na cinjenicu da ukoliko nema razlike u cijeni, ne zelim uzeti sareno kuciste s 300 ledica i govnima. Dakle, ne zelim takvo kuciste, no ako cijenom i zahtijevima pase, BMK, ionako nitko ne gleda u njega jer stoji ispod stola.

Tretje (ovo isto spada u klasu optimist), bilo bi pozeljno da kuciste ima najmanje 6 3.5" vidljivih mjesta. Zasto? Pa unutra ide floppy, ZIP, DAT i MO uredjaji (a posljednja dva su double height). Ukoliko to nije moguce, koje ramice preporucate za montiranje u 5.25" mjesta?

Cetvrto... Hmm, nesto u ovom stilu http://www.3dxtreme.net/index.php?id...piralgalaxies3 , dakle, ovo je nekakav _grubi_ primjer kucista kakvo bi zelio. Da, inace, sve moje kartice su fanless LP, a na procesor (P4) bi stavio 2U heatsink tako da bi ga samo hladilo ono strujanje zraka; sto zelim reci je da bi kuciste trebalo biti tiho, nije uvijet ali je pozeljno. I naravno, sve to za kilokunu bez napajanja. Mislim da je budjet i vise nego sirok za lame kuciste, a maksimalnu devijaciju koju prihvatjam je 200kn.

Naravno, zadnji je uvijet da se kupovabilan u miloj nam Dezeli.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2005., 01:21   #2
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
mozda CM Stacker ?
Darth Revan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.02.2005., 02:21   #3
Panter4
Premium

Panter4's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
imas "sharkoon silvation" koji je kopija ovog tvog pod "Cetvrto" za manje od 600kn u linksu. nisam ziher dal podrzava btx, provjeri,al to je uglavnom to...
Panter4 je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2005., 11:13   #4
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Panter4
imas "sharkoon silvation" koji je kopija ovog tvog pod "Cetvrto" za manje od 600kn u linksu. nisam ziher dal podrzava btx, provjeri,al to je uglavnom to...
¨

to ne podrzava BTX, samo koliko ja znam Cooler master Stacker ili konaj Kandalf iz threada prije http://www.thermaltake.com/xaserCase.../va9000bws.htm
Staro 16.02.2005., 15:47   #5
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by Darth Revan
mozda CM Stacker ?
Jako lijepo, i zadovoljava gotovo sve uvijete. Hvala!

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2005., 23:17   #6
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Bubba
NP i drugi put!
Staro 01.03.2005., 14:36   #7
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Originally posted by Bubba
zadovoljava i više uvjeta jer je jedino kućište do sad na kojem sam vidio da su stavili front usb na vrh kućišta... ostali krelci stavljaju ili na dno ili na sredinu.

Sve u svemu, najbolje kućište do sad koje sam vidio. Nisam ni znao da je BTW kompatibilno, ako je, onda je definitvno to kućište koje sljedeće kupujem.
Elven je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno