|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Chipset driveri za nVidia nForce 430
Podaci iz Everesta: Računalo: Tip računala ACPI x64-based PC Operativni sustav Microsoft Windows 7 Professional Instalirani Service Pack - Internet Explorer 8.0.7600.16385 DirectX DirectX 11.0 Ime računala STJEPAN-PC Ime korisnika Stjepan Logon domena Stjepan-PC Datum / vrijeme 2009-12-10 / 15:23 Matična ploča: Procesor DualCore AMD Athlon 64 X2, 2569 MHz (12 x 214) Naziv matične ploče Asus M2N (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Chipset na matičnoj ploči nVIDIA nForce 6100-430, AMD Hammer Iz upustava o matičnoj ploči: Chipset: Nvidia nForce 430 . pitanje je sljedeće.moj "driver genius professional" mi nudi da skinem ovo što je prikazano na slici..mene zanima u koju seriju chipseta spada moja ploča sa svojim čipsetom,tj. je li to 5,6 ,7 ili nijedan ,tako da sigurno znam da li da skinem ovaj update.da ne zezenem štogod.hvala svima koji će mi pomoći!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Svi driveri na nvidia čipset i grafe su ti isti već godinama tj. pokrivaju sve od najnovijih do najstarijih čipseta.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
windows ne skida prava drivere,nema podršku za sata kontroler...gdje da ga nabavim? ako to nisu ovi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|