|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Sodimm DDR3 problem
Naletim na 1gb sodimm ddr3 (inače memorija je nova zapakirana, OCZ PC10666 9-9-9 @ 1.5v), za 50kn, a kako inače imam samo 2gb (Elpida PC8500 7-7-7) bez razmišljanja kupim. Razumio bi da Elpida i OCZ nisu kompatibilne, ali nije mi jasno kad ostavim samo ocz laptop ne radi ?!? Ima li tko kakvu ideju? Inače radi se o Lenovu R500 2732-A24 ( http://www5.pc.ibm.com/europe/produc...ourcesite=cema ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Meni je sumnjivo da si nasa za samo 50kn a da radi? Jesi u mogucnosti probat u nekom drugom laptopu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
I meni je bilo sumnjivo, ali ako je original pakiranje sa zaštitnom naljepnicom koja nije skidana jedino ostaje mogućnost da je iz tvornice izašla defektna. I nažalost nisam u mogućnosti probati u drugom laptopu, a osim Macbooka i sony vaio serije ne pada mi na pamet uopće šta ima DDR3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
a upiši na nabavi pa ćeš vidjeti ![]() ali sve u svemu koliko znam i kingstonovi usb stickovi su bili krivotvoreni i slani uokoloza sitne pare sa enormnim kapacitetima...tako da nebi bio ni prvi ni zadnji... sreća je makar da si ostao bez 50kn a ne 100 i više...ako to uopće može biti sreća |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas