|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Matična MB Gigabyte GA-M55plus-S3G rev 1.0 1. problem je što mi USB portovi ne funkcioniraju iako su driveri uredno instalirani, ni u Ubuntu nisu radili! Spojim bilo HDD ext ili stick, ne šljaka!!! 2. problem je prilikom pokretanja kompa (bootanje), na samom isčitavanju procesora stane i sve dok ne stisnem bilo koju tipku na tastaturi ne ide dalje, tek tada mi očita memoriju i nastavlja dalje sa bootanjem!!! Konfiguracija je: Matična MB Gigabyte GA-M55plus-S3G rev 1.0 AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+ 2GB ram LastXP v.22 Molim ako je tko imao slični problem ili ga zna kako otklonit, bio bi mu zahvalan na pomoći! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi probao unistall svih USB drajvera iz device managera pa restart kompa? Ja bi na tvom mjestu poslje toga napravio i CCMOS, pa onda vidio kako se ponasa! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Jesam, probao sam sa jumperom, stavio na default i opet ništa! USB i dalje ne radi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Ima li tko kakav drugi prijedlog!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Je li imas kakve USB uredaje prikljucene tokom boota? (usb stick,ext hdd, usb hub)? Ali isto tako ovaj problem sa USB-ovima bi mogao (vrlo vjerojatno) biti i do samog OS-a, jer koliko vidim imas neku tvikanu verziju ili sta vec "Last XP v.22"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Naivac
Datum registracije: Sep 2007
|
Isti problem
Naime ja imam isti problem, identicna maticna, odjednom su usb portovi ne sljakaju. Bilo sto da spojim ne prepoznaje. Maticnu sam kupio golu, od Varana. Mozda su to neke s tvornickom greskom xD
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Imam isti problem s USB portovima na toj matičnoj, koje ne mogu nikako upogoniti. Ako je netko uspio rješiti problem, bilo bi lijepo da javi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|