|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Farbanje tipkovnice i monitora??
Cime je najbolje pofarbati tipikovnicu? Tipkovnica je crna i njen rub(kad ju rastavim) bi pofarbao u zeleno. E sad zanima me s cime da to napravim? Jel treba neku temeljnu prvo staviti(s obzirom da je tipkovnica crna, namece se samo po sebi neka bijela pa onda na nju zelena)? Koje su boje za plastiku? Monitor je bijeli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
iz iskustva sto se tice farbanja, na plastiku se prvo stavlja primer, pa onda boja koju zelis. inace nikad nisam farbao nista od komponenti, ali plastika je plastika.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
waiting for a new rig
Datum registracije: Nov 2004
|
da, moraš staviti neki primer na plastiku kako se boja kasnije nebi ljuštila, ja sam ofarbao svoj monitor i woofer u crno (bili bijeli) i koristio sam neki sivi primer budući da ga pravi lak prekrije nije ti važno koje je boje.. ali ako ti je sada tipk. crna, možeš uzeti neki svijetli primer.. btw. koristio sam obični auto lak |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Prije kolko si ofarbao monitor? Jel ta boja drzi?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
waiting for a new rig
|
ima nekih mjesec, moram reći da se drži bolje od ocekivanja. uopće se ne skida ni kad ga brišem tekućinom protiv prašine.. a ako želiš bit 100% siguran, nabaciš poslije bezbojni lak njime dobiješ i dodatni sjaj.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Ovak ofarbao sam cjeli monitor sebi i frendu pa da ti dam svoje iskustvo. Uzmi sivi primer i nanesi ga na tu plastiku cekaj da se SKROZ osusi i onda stavi boju spricaj izdaleka da ti nebi pocela boja curiti, zatim pusti da se ta boja osusi. E sada mozes birati ako oces obaviti posao kak spada onda jos jednom FUL tanki spric zelene boje nabaci pricekaj da se osusi i onda bezbojnim predji da se neljusti Ili ako neces onda poslje prvog farbanja ako si zadovoljan predji sa bezbojnim ja sam monitore farbao samo jednom jer sam htio neki vise mat boju a ne sjajnu.
![]() |
#7 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
To ti je kao kad popravljaš plastike od motora sa kojim si pao ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Obavezno cekaj da se osusi!!! Jer ces kasnije imati totalna sranja ako predjse preko neosusene boje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
waiting for a new rig
|
yep, definitivno čekaj da se totalka osuši prije nanošenja sljedećeg sloja jer otherwise poslije bude... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|