|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
kaj nitko??? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Uzmi za 149kn Divoom Morro 2.1,25W ti je RMS,2x5W su speakeri,15W je mali vufer,ja nisam čuo simpatičniji a jeftiniji 2.1 sistem već dugo dugo vremena. ![]() ![]() Evo ti i link,osim što su me dobro nasmijali,vufer je od drveta(149kn ![]() http://www.divoom.com/m221.htm Najbolji 2.1 set do 150kn na našem tržištu,Lođi S220 se može sakrit. ![]() Naravno ako je pitanje iz dileme gore,onda bi ja išao na T3100. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
Nećeš vjerovati,bauljao juče s curom po City Centru,i u Intersparu na polici,di je tehnika,ostalo je svega još 2,3 komada. Kad sam vidio 149kn, pogledao malo specse,rekao,ajd,da i ovome damo šansu ![]() ![]() Veselo sviraju kod buraza na Probooku,stvarno ok. Moram jedino malo sad uštelati softver,pošto je imao drukčije postavke za clarity,bass itd,dok su radili ugrađeni zvučnici,ovo je nešto posve drugo. Čak eto,i bass radi ![]() 149kn uglavnom,nasmijali su me dobro,mogu poslužiti.Dapače! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
Misliš do Gardena? Nisam bio u tom Intersparu,ali vidio sam da je golem,ima valjda odjel tehnike. Potraži,možda ti se posreći. Ovako jedino na blef možeš otići u jankomir onda,makar ti je Bogu iza nogu,i ne mora značiti da ćeš ih uloviti. Sretno! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|