|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
ako se ko kuzi u photoshop...
ovo mi treba sredit, outlineat... slika Htio bi od te slike da se vidi vanjski rub mem modula, mem cipovi i kontakti dolje... to je sve, crno bijelo da bude i eto... sad jel se to moze u vektorima ili kako ne znam... da izgleda ko clipart, ne znam kak da objasnim... ko skica, crtez, ali jasnih i ravnih rubova... nesto slicno ovome ako se ko dobro kuzi u PS da mi to rjesi, placam pivu... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ako hoces da bude VEKTORSKI onda to nije posao za Photoshop nego vise Corel, Illustrator i slicno. BTW sto nevalja sa onim koji si dao za primjer , izgleda mi sasvim OK za neki crtez/shemu...?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Aj probaj za pocetak s ovim: http://vectormagic.com/ Ako ne, skini neki manual od neke Intel ploce, unutra sam vidjao takvih skica memorije, a iz PDF-a si mozes lakse vektorizirati... EDIT: npr - http://www.cupavi.com/files/d9003704_en-42.psd.rar
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Ako ti ![]()
![]() |
#6 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo Traceao sam ti ovaj tvoj GIF i snimio EPS i AI v8.0 tako da mozes u Pshopu ucitat bez problema ![]()
![]() |
#7 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
U Photoshop-u ti je to najmanji problem ![]() Samo uzmi Line Tool (mislim da se tako zove, nisam dugo radio...) I samo precrtaj vazne dijelove i onda to prenesi na New Document. Kada si to napravio samo idi desni klik na taj file otvoreni (dolje imas ispod navigatora malu ikonicu....) i odaberes jedan od brojnih efekata. Ako ti jos nesto bude trebalo slobodno me PM-aj, sve ti recem ili eventualno uspijem nabaciti PS pa ti rjesim. *EDIT: Malo google-aj za pronaci tutoriale, sve imas.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|