|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
CREATIVE LABS Headset FATAL1TY GAMING gdje kupiti?
na nabava.net samo 2 firme drze navedene slusalice a 1 od njih ih najvjerojatnije nema jer ih nema u ponudi na njihovoj stranici dok na nabavi.net pise da ih drze... ako neko zna ko jos drzi te sluske a da nije na nabava.net?? inace sta mislite o slusalicama?koristile bi se i za mjuzu i igre(americas army).. hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
imam ih ja super su sluske,imaju odličan zvuk za svoju cijenu ali mana je mikrofon,nema baš iole "dobru"kvalitetu sto se tice igara,ako se volume podigne malo vise,trzas se na svaki pokret i bombu,skoro da bubnjic "ne ode"... ako imas jos kakvih pitanja pitaj... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
mikrofon mi i nije tolko bitan..znam da su jako udobne sto mi je dosta bitno al me najvise zanimaju detalji u igrama..sto se tice mjuze mislim da bi zadovoljile moje potrebe..imam integriranu zvucnu i nisam neki audiofil pa me prvenstveno zanimaju ti detalji u igrama..znam da bi mozda sa nekim sluskama tipa genious od 100 kn mozda i zadovolji svoje potrebe al to je lutrija a i rekao sam da mi je udobnost bitna..mislim da ih samo nh kumpjuteri drze samo a i to moram provjerit pa ako neku slucajno zna di ih jos ima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Nemoj se ustrucavati oko toga ako je za igre vjeruj mi da neces igrat na full pojacanom.Zvjerske su,eto najvise od svega igram CSS i mogu rec da sam prezadovoljan jer sam dobio ono sto sam i trazio a trazio sam za gaming. Gle dok igras cujes AMA BAS SVAKI zvuk kristalno cisto.Dok npr. slusas glazbu zavisi kakav je mp3 kvalitete,filmove sam nesto malo s njima gledao i mogu reci da je za "plice đepove" BEST BUY ![]() EDIT:sto se udobnosti tice sta da ti kazem da igram s njima po par sati nekad i usi su me boljele prvih par dana dok se covjek ne navikne,a gle prvo sto bi ti preporucio da ih probas ak ima tvoj frend ili netko treci,jer sumnjam da ce ti otvarati kutiju u trgovini ![]() Po svemu mozes ih okretati kak os tako da sjedne savrseno materijal je vise nego udoban. ![]() vjeruj da neces pogrijesiti ako se odlucis za njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Links ih je imao,ne? Koliko čitam vani i doma su pobrale vrlo visoke ocjene,oko 8/10 u prosjeku u svojoj cjenovnoj i zvučnoj klasi,ja bi rekao da su i best buy i grand prix u jednom,isplate se svakako za tih parsto kuna,ne znam koliko su,299? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |