|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Soft za snimanje videa i audia sa screena?
Dakle treba mi nekakav soft kojim ću snimiti jednu prezentaciju (dakle i zvuk i slika), pa mi treba nekakav savjet. Jedino znam za CamStudio ali mi se on čini malo AFAIK zastario, a fraps nisam zasad skuzio kako se koristi (ili se on koristi sam ununtar igara?) Poželjno da mogu birati codece za zvuk i sliku i format fajla..... za video bi pretpostavljam koristio nešto tipa mjpeg a audio nekakav nekomprimirani wav Dajte neku preporuku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Techsmith Camtasia Studio (v5.0.2) Ja koristim i nemam zamjerke. Ima moućnosti exporta za web, DVD, flash i slično. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
preporucam Snag It |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
/
|
SnagIT hvata screenshotove (statična slika, barem što se tiče moje starije osmice, novije neznam, misli da imaju i za video). ali CamtasiaStudio od iste kompanije TechSmith je namijenjena - snimanju videa sa/bez zvuka itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Tako je Camtasia od Techsmitha je best trenutno na Pcu za snimanje video tutorijala i slicno. Niej FREE ali postoji besplatna alternativa ![]() http://camstudio.org/
![]() |
#6 | |
/
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|