|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() Nabavio ja novi komp i zanima me do kolko bi bilo ok da ga clockam(graficku&procesor i postavke rama)..Konfa je: AMD Athlon 64 3000+ ABIT nForce 3 chipset GF 6600GT 128 mb ddr3 Hard 160 gb Maxtor 8mb cache 512mb ddr PC 4000 500mhz(kingmax) itd. I jel mi mozete dat linkove za najbolje drivere za graficku i chipset? Sad trenutno imam za chipset one koje sam dobio sa maticnom,a za graficku najnovije sa nvidia.com.. Sve radi super samo Far Cry malo sere,igram normalno bez stekanja na high detaljima i umjesto trave vidim sve crno?!(tako je bilo i sa nekim guru driverima).Dok stavim na low sto je i normal(kada sam isao na auto detect) toga nema..no htjeo bi malo vise od low..Unaprijed hvala na svemu i pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
A na kolko da to sve clockam itd.? ![]() BTW Evo sad mi je pocelo i komp resetirat..Izadem iz Splinter Cellai restarta mi ga(isto tako dok izadem iz UT2k4).. ![]() BTW Dok instaliram SC pise mi da mi ovo nevalja.. NO NON POWER OF TWO RENDER TARGET SUPPORT DETECTED,ajd molim vas za pomoc,sta da ucinim? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|