Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.11.2009., 16:39   #1
pHo3nyX
Registered User
Moj komp

pHo3nyX's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Asus x59sl pregrijavanje

Ovako, laptop sam kupio prije godinu dana. Nedavno sam stavio win 7 i sve uredno radi kako spada. Jedino sto me muci je pregrijavanje laptopa. Procesor mi je u idle stanju na kojih 57 stupnjeva (nakon sto sam ispuhao vent, inace je bio na 65), graficka i hdd su na 55 stupnjeva. Dok sam u igri temperature se popnu na 70-80 C. Na straznjoj strani laptopa, nemam one resetke koje sluze kako bi ventilator imao od kud vuci zrak, a za izlaz zraka imam (normalno ). Kada sam otvorio plocu, naisao sam na 2 plasticne crne trake. E sad, te trake su zaljepljene na plocu, te pokrivaju "rupice" koje vidim na ploci. Dal mogu ja te trake odljepit, tj. dal smijem? I, dal neko ima mozda rjesenje kakvo za to pregrijavanje?
Hvala
pHo3nyX je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2009., 08:06   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Lap vuče hladan zrak odozdola, a ispuhuje topli zrak bočno. Pogledaj da li je rupa za uvlačenje zraka čista.
Ploču ne diraj. Ne bi bilo zgorega da provjeriš hladnjak grafe te i njega očistiš ako ima prašine, a usput možeš promijeniti i pastu na gpu.
Oglas

Oglas
Staro 11.11.2009., 18:12   #3
pHo3nyX
Registered User
Moj komp

pHo3nyX's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
hm... gle, nemam nikakve rupice ispod laptopa, jedine su rupice kod hard diska. Ispuhao sam vec ventilatore...
Mene zanimaju sta predstavljaju 2 crne plasticne trake koje pokrivaju ostale rupice, koje bi navodno trebale koristiti za uvlacenje zraka...
pHo3nyX je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno