|
![]() |
#1 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Facebook problem (phishing)
Cura je preko chata na Facebooku dobila link od prijateljice na "novi" Facebook. Otišla je na to, stranica je izgledala isto kao FB login stranica no nakon pokušaja logiranja se nije ništa dogodilo. Nakon toga se više ne može logirati na normalan FB jer joj password više ne valja. Što me navodi na čisti phishing i da joj je netko promijenio password. E sad problem je što ne može promijeniti pass jer email koji koristi za login na FB je bio na net.hr-u, a on je izbrisan jer nije dugo pristupala njemu, tako da ne može dobiti ondje novi pass. Pokušali smo kontaktirati i net.hr u vezi vraćanja email adrese, i pokušali smo FB-u slati mailove no dobivamo samo automatske odgovore od svugdje, ništa konkretno. Jel ima tko ideju kako doći do novog pass-a, odnosno kako se logirati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Ma u biti nije se skužilo iz mog posta, ali to njoj nije uopće frendica poslala iako se orvorio chat kao da je ona. Znam još dvoje ljudi kojima se netko tako javio, a da nisu uopće bili oni. I ja se bojim da je gotov profil, ali reko da pitam jel ima tko ideju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nis javi svim frendovima da maknu njezin stari profil i to je to.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|