|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
H2 Shop pohvala
Samo bih htio pohvalit ekipu u Hondlovoj na ljubaznosti, susretljivosti i profesionalnosti. Prvo su mi zamjenili memoriju Corsair bez ikakvih prtljanja, ispitivanja ili bilo cega sl.....Clown ce znati o cemu je rijec! Isto tako kada sam shebao bracket na ploci dali mi drugi bez ikakve naknade ili bilo vega sl...naravno ostavio sam za cugu. Sada sam kod njih bio po Hydro te sam negdje zagubio one plastikice i sarafice pa sam "imrovizirao" pri montazi....poslao njima mail dali mogu kupiti od Corsair-a samo te dijelove ili nesto i ekipa mi posalje mail da imaju komplet toga za am2 i neka samo dodem po to! Sve pohvale! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Ma momci iz esysa su legende, meni su isto par puta izišli u susret. Kažu da je Corsair jako fleksibilan i susretljiv prema njima što se reklamacija tiče pa iz tog razloga i oni nikome ne prave neke probleme kod povrata neispravne robe nego se to rješava čak uz vjeru u poštenje kupca i često i ne naprave dijagnostiku hardvera koji je za reklamaciju već odmah zamijene novim proizvodom a čekanje kupca je svedeno na minimum. Stvarno svaka im čast na susretljivosti, da su bar svi takvi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Super je znati da ima i takovih trgovina kod nas, svaka cast ![]()
![]() |
#4 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Uvijek pošteni,eto ja idem tamo po airlive AP koji su mi svakodnevnica u poslu i nikad nikakvih problema pri reklamacijama..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|