|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() enermax 480w( coolergiant)-onaj triple fan antec 480w- neo power ocz modstream 450w enermax ima onaj feature 2 min. ostaje upaljen i izvlaci topli zrak van iz kucista, kolko korisno neznam, al ne steti.i naravno kvalitetan. antec takodjer je kvaliteta, a ovaj je i modularan. ocz-modularan, 12cm ventilator, ok za cim manje buke. ocz mi se cini ok izbor, jedan od razloga je i taj jer su svi kablovi oklopljeni, vec mi je dosta onog "cvjetanja" kablova na sve strane. samo me muci jel dosta kvalitetan, jer ipak enermax i antec su kvaliteta, a ocz je novo ime u naopajanjima. fortron, zalman, cmstr, i ostala ekipa me ne zanima. treba mi za konf. athlon 64, 4 opticka drivea, 3 HDD sata, gforce 6600 gt, 1gb ram-a, dfi lanparty ultra.i mozda pokoja sitnica kao UV lampa, cmstr musketeer i sl. jos malo pitanje, jel ima koja korist od odvojenog 12V raila, pitam zato jer nisam imao prilike to isprobati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Antec NEO nije nesto jak u railovima, OCZ je jaci ali ipak slabiji od Powerstream serije, naime, ako mislis clockat na DFI ona zahtjeva minimalno 25A na 12 railu, coolergiant je mislim glasan dosta, ali ako hoces modularno OCZ je IMO najbolji izbor samo mozda 520W model. dual 12V rail je odlicna stvar, goglaj malo reviewe tih 3 napajanja i pogledaj railove na +3.3 +12 +5 pa ono koje ima najvise vrijednosti uzmi ispravak netocnog navoda: 1. Antec najjaci dual 12 rail iznosi cak 33A 2. OCZ modstream drugo mjesto 3.enermax trece mjesto, znaci ANTEC je najbolji |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
2A više IMO na +12V na Modstreamu 520W nikako ne opravdavaju razliku u cijeni naspram Modstreama 450W. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|