|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
(riješeno) Windowse moguće pokrenuti samo u debugging modu
ne mogu pokrenuti windowse normalno,nego samo u debugging modu.kod pokretanja u normal modu kod podizanja windowsa dolazi plavi ekran.zna li tko u čemu je problem.hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Pa za pocetak procitaj koju ti gresku baci pa to fino upises u google pa malo procitas. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
debugging mode
na plavom ekranu piše da provjerim hardver i software i ništa drugo,čak ne mogu ući ni u safe mode niti vratiti windowse u ranije vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
debugging mode
evo ovako je prikazano: IRQL NOT LESS OR OQUAL STOP:0X0000000A(0X00000000,0X0000001C,0X00000001,0X8O4FB03C) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
debugging mode
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
debugging mode
probao sam sa svim testovima i sve je ok,što se testa tiče.i dalje isti problem.nego usput kada strtam komp na grafi ati 4870 postoje četiri ledice i tri se upale i odmah ugase ,a jedna pod oznakom D601 ne radi.inače u debug.modu u igrama i ostalom grafa radi odlično.zna li tko u čemu je problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A kakvih errora ima u Evenet viewer pod system? Jesi mjenjao nedavno kakav HW pa nisi dobro pocistio stare drajvere? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
deb.mode
nisam mjenjao hw a u event ima nekih errora ali ne kužim baš o čemu se radi. napr.pokazuje mi grešku sptd error,mislim da je to do drivera ali ne znam kojeg. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
N00B
|
Koliko vidim po netu error ima veze sa aplikacijama za rad sa (image-ima i virtualnim drajvovima ->Alcohol,Daemon tools itd.)! npr. http://www.velocityreviews.com/forum...er-solved.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
debugging mode
tako je .prolem mi je stvarao neki file u sistem 32 od deamon toolsa,njega sam ručno obrisao i na kraju skenirao sa registry bosterom i sad je mogu podignuti win u normalnom modu ali ne vidim više jedan disc od 120gb.zahvaljujem svima na pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
N00B
|
A disk ne vidis u disk managmentu? Je li to bas fizicki disk cijeli ne vidis ili particiju od 120GB? Ako je particija u igri i ne vidis je u disk managmentu, onda probaj sa (Active@ Partition Recovery) http://www.partition-recovery.com/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|