|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Koja zastita od groma ?
Koja je zastita bolja ? UPS ili oni utikaci (prenaponska zastita) laptop mi je u struji 0-24, bez baterije pa vj. da mi je UPS bolji mozda ? Lenovo g550a - u biti mi ni netreba da radi vise od par min ... pretpostavljam da oni najjeftiniji bi odradili taj posao kak spada ? al sto je bolja zastita, bezobzira na laptop, ups ili ono drugo ? Zadnje izmijenjeno od: dinkoh. 12.10.2009. u 14:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Najbolja je zaštita da ga ištekaš iz utikača...ako ti direktno tresne nema te zaštite koja će ti sačuvat računalo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Bilo je rijeci vec o ovim "zastitama" i uglavnom se sve svodi na jedno te isto: Sto vise vrsta zastita to bolje. Da me osobno muce ovakve stvari isao bi na sljedece (ukoliko je moguce):
Nakon toga neka puca i udara gdje god hoce, ali me u surfanju i radu sprijeciti nece, a autonomija mi je barem 5-6 sati ![]()
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
dobra strategija ![]() nesto je izvedivo , nesto nije od ovoga ![]() ma uzet cu onda Belkin onaj najjeftiniji jer mi netreba autonomija a ipak mi je neka zastita i ako ostane bez struje, posto mi je baterija vani, izdrzat ce par min sto mi je dovoljno ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|