Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 22.09.2009., 09:00   #1
Pak
Premium
Moj komp

Pak's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Lenovo Ideapad s12

Eto stigao u Hrvatsku. Nažalost sa VIA paltformom. Nadam se kroz koji dan da će i Atom+ION kombinacija. Obzirom na cijenu za ovaj model, Atom+ION će vjerojatno doseć 4K kuna ...
Pak je offline  
Staro 23.09.2009., 00:32   #2
Conroe
Power Abuser
Moj komp

Conroe's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
htio sam pričekati verziju sa ionom al vjerojatno neće kod nas doći ove godine

a pošto nije bio dostupan ni ovaj sa VIA-platformom, pred 2 tjedna naručih preko ebaya iz amerike Samsung NC20 novi, sa gotovo istom konfiguracijom kao Lenovo S12 samo što mi je Samsung ljepši

platio ga 509$+89$poštarina+694knPDV+18.20kn carinska naknada+22kn priključak za 220V= nekih 3750kn ukupno
eh sad, kolko se isplatilo budući da je sad s12 došao u hrvatsku za 3300kn, tješim se da 450kn vrijedi dizajn i ekskluziva u hr :P

http://www.samsung.com/us/consumer/o...ype=prd_detail

inače mali super radi, jedino ne može hd reproducirat, a savjetujem micanje McAfee-a jer ždere resurse

Zadnje izmijenjeno od: Conroe. 23.09.2009. u 00:44.
Conroe je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.09.2009., 09:14   #3
Pak
Premium
Moj komp

Pak's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Conroe Pregled postova
htio sam pričekati verziju sa ionom al vjerojatno neće kod nas doći ove godine
Da, sudeči po ovome neče još neko vrijeme kod nas . Inače, na linku su naveli kako je izašao HP mini 311 sa Atom+ION platformom...

Citiraj:
Autor Conroe Pregled postova
a pošto nije bio dostupan ni ovaj sa VIA-platformom, pred 2 tjedna naručih preko ebaya iz amerike Samsung NC20 novi, sa gotovo istom konfiguracijom kao Lenovo S12 samo što mi je Samsung ljepši

platio ga 509$+89$poštarina+694knPDV+18.20kn carinska naknada+22kn priključak za 220V= nekih 3750kn ukupno
eh sad, kolko se isplatilo budući da je sad s12 došao u hrvatsku za 3300kn, tješim se da 450kn vrijedi dizajn i ekskluziva u hr :P

http://www.samsung.com/us/consumer/o...ype=prd_detail

inače mali super radi, jedino ne može hd reproducirat, a savjetujem micanje McAfee-a jer ždere resurse
Gledam malo po netu razlike između Atoma i VIA Nanoa, pa nema tu neke velike razlike osim u manjoj potrošnji struje koja je na strani Atoma i to kod loada. Koliko ti baterija izdrži? Jesi li koristio koji netbook sa Atomom - ima li kakve razlike u brzini rada (browsing, divx...)
Pak je offline  
Staro 23.09.2009., 09:58   #4
Conroe
Power Abuser
Moj komp

Conroe's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
to mi je prvi netbook tak da ne znam kako atom piči, al sam čitao da nano troši manje struje i ima neznatno bolje rezultate u benchevima, jedino što malo dulje starta windowse, ali u biti, to je ista razina proceva

što se baterije tiče...ima instaliran battery manager koji znatno produljuje rad baterije, moja procjena na nekih 5-6 sati
Conroe je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno