|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
kako da updejtam audio driver
kako da to napravim? trenutno sam na xp-u i u propertis-ima pise "driver version 5.10.0.5618" na kratko sam instalirao windows 7 i ucinilo mi se da je zvuk puno bolji pa pretpostavljam da je to do drivera? kad odem na realtekove stranice ponudi mi pod download "High Definition Audio Codecs verziju R2.33" - jel to sto ja trebam? (nebi htio nesto krivo napravit, al stvarno mi se cini da je zvuk bio bolji na w7) (ona opcija da mi windowsi sami updejtaju drivere s neta ne pali) puno hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
hm...pa imam onu koja je integrirana na maticnoj znaci trebao bi ti reci koju maticnu imam? .....evo sad cu pogledati ![]() MATICNA - GIGABYTE ep45-ds3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2843 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
onda da, to sto si pronasao su driveri za tvoju zvucnu ![]()
![]() |
#5 |
Premium
|
puno hvala na odgovoru |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ne čini ti se , na visti i sedmici je zvuk stvarno dosta bolji nego na xp-u ( ako pričamo o realteku ) a driver nema veze s tim . Kod xp-a je ( pretpostavljam ) 16 bit a na visti 24 bit . Ovo je prva stranica koju je google ponudio na ; xp - vista sound quality http://www.dslreports.com/forum/r229...ty-XP-vs-Vista |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
hm...dobro, bit ce bolje kad preden na w7...jos malo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|