|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
acer aspire 5720z problem
imam doticni laptop vec 1,5g i imam isti problem od prvog dana. dobio sam ga sa gore instaliranim win vista te sam primjetio da mi se zvuk "brejka" ili ne cuje prilikom koristenja 2 ili vise programa koji koriste zvuk(npr. igrajuci WoW nisam mogao imati ukljucen teamspeak ili ventrilo tj. nisam cuo zvuk sa njih). mislio sam da je problem u win vista pa sam pred god dana instalirao win xp. problem sa vise paralelno koristenih programa je nestao, znaci mogao sam igrati wow i slusati sto drugi pricaju na ventrilu ALI primjetio sam da nakon nekog vremena lampica koja oznacava hard pocinje naglo treperiti, FPS(frames per second)naglo pada tj. igra postaje ne igriva. mislio sam da je problem u zagrijavanju pa sam nedavno kupio stalak za laptop sa hladenjem ali problem nije nestao. u zadnje vrijeme sam primjetio i da se cesto zvuk pocinje brejkati prilikom slusanja muzike ili gledanja filma, cak sam nasao na netu negdje par thredova o slicnim problemima sa doticnim laptopom te sam instalirao najnovije drivere no problem i dalje stoji. dakle, mene zanima da li itko ima isti ili slican problem i da li netko ima rjesenje istog. fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ako ti se zvuk brejka pogledaj dali ti je taj tren zauzetost proca na 100% ako je rješenje je system restore meni se tako vratilo u normalu tj. proc više nije išao bez veze up and down ko blesav čak i kad ničim nije bio zauzet. To je nastalo samo od sebe nikakvi scanovi ništa nisu našli a obavio ih je teškom mukom, nemam taj model ali me to brejkanje podsjetilo na moj problem sa procom, nije se više za sad ponovilo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
vec sam ja reinstaliro win i napravio par scanova i pokusao sam system restore ali ne pomaze. zanimljivo je da kad se sve krene brejkat cpu usage nije nikad visi od 50%...negdje sam procitao da je jedino rjesenje iskuljuciti sound tj. deinstalirati audio drivere, al ne svida mi se ta opcija posto mi onda lap ne sluzi prakticki nicemu. al fala na savjetu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Nažalost to je neki problem na toj seriji...ništa nemožeš napraviti po tom pitanju...ja sam probao s svim mogučim driverima i s svim mogučim bios-ima za taj lap jer navodno jedan (ne sjećam se više koji) rješava taj problem ali ništa...probao sam i s svim windowsima koje sam ima xp pro, home, vista home i ultimate, te sada i s win 7 rc...uvijek isto...nažalost to je tako i moš se.... Naravno ako itko ima kakvu još ideju molio bih da se raspišu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
najgore u cjeloj prici je sto sam odmah posumnjao nakon prvog mjeseca koristenja da je do laptopa al nekako sam se nadao da je zbog win viste. da sam to sto sada znam tada znao isao bih mijenjati lap. drago mi je da si javio da je isto i sa win 7 posto sam ih mislio ici instalirati. znaci i dalje se trazi rjesenje... fala na brzim odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Da niš od win7 ja sam zvao recro ćak oni su mi ovlašteni servis za taj moj, ali lik mi je reko za taj neki bios ćak mi ga je i mailao ali ništa. S tim da kaže da su oni taj problem uvijek riješili s tim biosom no kod mene nije uspjelo...kasnije ih više nisam zvao ali možeš probati možda imaju neke nove informacije u svezi toga problema...samo pazi ipak je to 3,40 kn po min (060 51 99 51)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
fala na informaciji...nazvat cu ih sutra pa ako bude nes pametnog podjelit cu to na forumu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|