|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
ej pozdrav, iman jedno pitanje i nadam se da ce mi netko moci dati odgovor. Zelio bi kupi mobitel u Kanadi i zanima mebili mi taj mobitel radio u Hrvatskoj na Hrvatskim SIM karticama, konkretno, bili mi radio kad bi stavio u njega moj T-mobile broj? hvala . . . "North America, Canada and a few of the neighbouring countries work on 850MHz and 1900 MHz GSM frequency bands, with Croatia networks operating on 900MHz and 1800MHZ frequency bands. . . . " evo nasa sam neki podatak, vidim da nije ista GSM frekvencija u Hrvatskoj i u kanadi pa me zanima jeli utjece na koristenje??? Zadnje izmijenjeno od: Router. 25.07.2009. u 00:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
U vecini slucaja mobiteli rade na 4 frekvencije pa ne bi trebalo biti problema.Jedino neznam kako ide stvar sa punjacem jer on u americi radi na 110V |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Pogledaj specifikacije određenog mobitela i vidjet ćeš na kojim frekvencijama radi, što se tiče punjača kupiš u hrvatskoj za našu mrežu, a onaj baciš
![]() |
#4 |
Registered User
|
pozdrav, evo bas sam se vratio iz Kanade i kupio sam K850, kako sada ubaciti program ili sta li vec na mob da mi ima Hrvatski jezik i Hrvatski T9? I jos bi tio pitati kako cu napraviti da mogu otvarati MMS? i kako da prominim touch tastere, da mi budu druge opcije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
a kako cu ga nadograditi? di da nadem tu nadogradnju software-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |