|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Komp na LCD TV
Htio bi spojit komp na lcd tv tak da mogu gledat mkv-ove. Na tv-u imam hdmi i ostale prikljucke a na kompu imam osim prikljucka za crt monitor (koji trenutno koristim), dvi i onaj 'kao' s-video prikljucak. Graficka je 7600gs. Komp i tv su udaljeni 10m. Problem je kaj nemam niti dvi->hdmi, niti 's-video' -> komponentni hdtv prikljucak ( http://www.gigabyte.com.tw/Products/...2334#anchor_os ). Znaci opcija 1 je: kupit dvi muski ->hdmi adapter + 10m hdmi kabla (u chipoteci cca 170kn) a opcija 2 je: onaj adapter sa linka gore + 3 rca kabla 10m E sad posto ne znam di ima za kupit adapter za opciju 2 morat cu kupit opciju 1 pa me zanima jel bu to radilo posto je 10m kabla... i jel ima neka opcija 3... ajd ljudi dajte neki savjet! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Imam ja 10m hdmi kabel iz ADM-a, neka jeftinjava je bio (180kn) i sve normalno radi.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
pomoc... postat cu u ovoj temi makar se ne radi o lcd tvu, nego imam crt... naime, ovako... spojio sam komp s dvdom preko rgb kabla , dok je dvd bio ustekan u tv putem scarta... prckao sam po opcijama od dvda i nesto tamo stisnuo... pojavila se slika desktopa ( komp je vec bio u winsima ocito ![]() sad mi recite, dal je uopce moguc takav nacin spajanja ( dakle comp - dvd - tv ) ? i dali sam trebao prije neku opciju u ccc-u stavit kako bi radilo ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
zato jer na tvu nemam rgb ![]() |
![]() |
![]() |
|
|