Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.07.2009., 08:29   #1
cropape
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
Spajanje različitih (avi) video klipova

Imam dosta video klipova koje bi htio spojiti u jedan, ali problem je šta su moji klipovi različitih karakteristika (Rezolucija, Ftp itd.).
Zna li ko kojim programom mogu da spojim te moje klipove.
cropape je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2009., 08:42   #2
E-mil
Oppa Gangbang Style
Moj komp

E-mil's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
takvih programa imaš na stotine

evo ti, prvi koji mi je naletio pod google

link
E-mil je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.07.2009., 11:26   #3
cropape
Banned
Moj komp

Ok sad ču provjerit da li si u pravu
Staro 03.07.2009., 12:02   #4
cropape
Banned
Moj komp

Čovječe , jesi li dobro pročitao što sam napisao.
Znam da ima milijun programa koji čemi spojit Divx filmove koji su istih karakteristika ali napomenuo sam da moji fajlovi nisu istih karakteristika.
I stoga mi dolaze poruke da ih ne može spojit zato što nemaju istu rezoluciju, Fps itd:
Kužiš
Staro 03.07.2009., 12:14   #5
E-mil
Oppa Gangbang Style
Moj komp

E-mil's Avatar

Citiraj:
Software Description:
Quick AVI Joiner is an easy-to-use and powerful tool to join multiple AVI video files into one larger AVI file.
Quick AVI Joiner can support all formats of AVI files. The source avi files can have different frame size, frame rate, avi codec, audio format and audio channel. You can set the output avi file's frame size, frame rate, codec, audio format and audio channel as you want.
Quick AVI Joiner is very easy to use with user-friendly interface. And Quick AVI Joiner uses a powerful video conversion engine to join all the avi video files with high speed and best quality
ako te ne zadovoljava guglaj dalje
Staro 03.07.2009., 13:08   #6
cropape
Banned
Moj komp

Ajoj, ljudii moji ne mogu vjerovat da se daju ovakvi odgovori "ako te ne zadovoljava googlaj dalje" .
Može li mi ko pametan objasnit čemu služe ovakvi forumi ako neki pametnjakoviči stalno spominju GOOGLE.
Pa ljudi moji da sam našao odgovor na Google nebi postavio pitanje na ovaj forum.
Nisam neki znalac ali imam nekoga iskustva u radu sa compom i dosta sam odgovora poslao na ovaj forum, ali vjerujte mi nikad nisam odgovorio u stilu "pa kaj nisi čuo za google" pa čak i na ona pitanja za koje bi neko rekao da su glupa.
Neko je nekad rekao da nema glupih pitanja nego da samo ima glupih odgovora.
Zato po meni to su najgluplji odgovori kad neko spominje "kaj nisi čuo za google"

Shvatimo ljudi da su forumi da se pomogne jedan drugome a ne da se daju tako glupi odgovori.
Staro 06.07.2009., 13:03   #7
Dacha
Registered User

Adobe Premiere (ne pro verzija jer je baš profesionalna, bit će i obična dovoljna za taj zadatak)

Sretno!
Dacha je offline   Reply With Quote
Staro 06.07.2009., 13:18   #8
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor cropape Pregled postova
Ajoj, ljudii moji ne mogu vjerovat da se daju ovakvi odgovori "ako te ne zadovoljava googlaj dalje" .
Može li mi ko pametan objasnit čemu služe ovakvi forumi ako neki pametnjakoviči stalno spominju GOOGLE.
Pa ljudi moji da sam našao odgovor na Google nebi postavio pitanje na ovaj forum.
Nisam neki znalac ali imam nekoga iskustva u radu sa compom i dosta sam odgovora poslao na ovaj forum, ali vjerujte mi nikad nisam odgovorio u stilu "pa kaj nisi čuo za google" pa čak i na ona pitanja za koje bi neko rekao da su glupa.
Zato po meni to su najgluplji odgovori kad neko spominje "kaj nisi čuo za google"

Shvatimo ljudi da su forumi da se pomogne jedan drugome a ne da se daju tako glupi odgovori.
E-mil ti je u onom citatu dao na znanje da je taj software sposoban za radnju koju zahtjevaš.
Citiraj:
Software Description:
Quick AVI Joiner is an easy-to-use and powerful tool to join multiple AVI video files into one larger AVI file.
Quick AVI Joiner can support all formats of AVI files. The source avi files can have different frame size, frame rate, avi codec, audio format and audio channel. You can set the output avi file's frame size, frame rate, codec, audio format and audio channel as you want.
Quick AVI Joiner is very easy to use with user-friendly interface. And Quick AVI Joiner uses a powerful video conversion engine to join all the avi video files with high speed and best quality

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 06.07.2009., 13:47   #9
E-mil
Oppa Gangbang Style
Moj komp

E-mil's Avatar

Citiraj:
Autor cropape Pregled postova

Oprosti mi molim te što sam odvojio 5 minuta svoga nebašpredragocijenog vremena i pokušao ti pomoći.

Google možda jest "američko-imperijalistički" zatupljujući proizvod za široke mase, ali ako se imalo potrudi, svašta se zanimljivog može pronaći.
Za razliku od tebe ja sam našao odgovor na google-u i dao ti link.
Ako te možda taj programčić ne zadovoljava izneznamkojihrazloga (kao što je recimo to da nije besplatan) onda se to lijepo navede i naglasi se u pitanju/zahtjevu za serviranje.

Da si se imalo potrudio pronašao bi i ovdje na PCE forumu barem desetak (10-ak) tema sa istim ili sličnim pitanjima, ali da ne ispadne opet da savjetujem korištenje tražilice bolje da šutim.

"Pametnjakovići" koje spominješ isto tako se nisu rodili pametni i nisu sve dobili na "tacni servirano" onako kako neki često to očekuju od "PC Eksperata". I sam sam bio jedno vrijeme takav.

Osim toga, za mene korištenje tražilice nije ponižavajuće, barem ne onako kako ti navodiš.
Možda sam ipak ja kriv jer sam ti dao kratki opis programa na engleskom jeziku, a znam i sam da mnogi "nisu baš na ti" sa stranim jezicima. Uostalom nisam niti ja.

Citiraj:
Software Description:
Quick AVI Joiner is very easy to use with user-friendly interface.
Zato evo ti mog zdravogooglovskog prijevoda:

Citiraj:
Quick AVI Joiner je jednostavan i moćan alat za spajanje različitih AVI video datoteka u jednu veću. Podržava sve formate AVI datoteka. Izvorišne (polazne) AVI datoteke mogu imati različiti "frame size, frame rate, avi codec..." (ili kako bi ti rekao rezolucija, Ftp, itd). Na isti način se može prilagoditi i odredišna AVI datoteka.
Quick AVI Joiner je vrlo jednostavan i lagan za upotrebu.
E da, da ne zaboravim, slažem se da ne postoje glupa pitanja nego samo glupi odgovori, pa kad te netko pita da li si koristio tražilicu ili google ili nešto treće, znači da niti to nije glupo pitanje, zar ne .

I na kraju, ispričavam se svima koje će možda pogoditi ovaj post kao i članu cropape, na glupom postu i neuspjeloj pomoći.

Nadam se da će se javiti neki ekspert i pomoći našem penzioneru.

edit: dugo sam tipkao ovaj esej, tek sad vidim
skoro su temu lock-ali dok ja završim pisanje
Staro 07.07.2009., 07:56   #10
cropape
Banned
Moj komp

Ok e-mil objasnio si svoj stav i to cjenim i na kraju ipak si mi pomogao. Izvinjavam se ako sam bio malo grub ali, ponavljam, dosta sam odgovora poslao na ovaj forum, ali nikad nisam odgovorio u stilu "pa kaj nisi čuo za google" nego sam pomogao sa konkretnim odgovorom.
Kao što i ti pretpostavljaš nisam baš neki znalac engleskoga, razumijem oko 80 % te zbog toga koristim forum za pomoć.
Još jedanput hvala za odgovor.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke