|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Section 8
Nisam nasao temu o ovoj igri, trebala bi izaci ovih dana za pc, cini mi se da ja za xbox vec vani. Na prvi pogled izgleda kao kvalitetan naslov. http://www.joinsection8.com/uk/ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne izgleda loše.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Jednostavno klikno sam na join open beta onda me prebacilo na fileplanet(imam free account) i samo napiso anti-bot message i dobio key i upute za postavljanje igre .Nego ako pogledate video i forum vidi cete da igra ima jednu zakon mehaniku koja se zove burn-in: Uglavnom lansiraju vas iz orbite (samo u armoru nikakvi drop-podovi) i vi navigirate di ce te sletiti(spawnati) i onda kocite na kojoj ocete visini mozete se ubit ako zakasnite, mozete se zaletit u zemlju (tada ste stunnani) i mozete normalno sletit.A najbolji dio je sta se mozete zaletit u protivnickog vojnika i zabit mu facu u zemlju te dobit kill .A sve to dok morate pazit da niste u dometu AA-raketaP.S: Trenutno je Open Beta na PC-u. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
jel znate možda kakva sva oružija imaju u igri neda mi se sad gledati na internetu, a možda si ju i uzmem za pc pa trebam komentara vaših o igrici
|
|
|
#9 |
|
Premium
|
@streetJosip http://www.joinsection8.com/uk/#lore (tesko bilo potrazit ljencino prokleta )@Sn4k3 Ja sam se iznenadio kako brzo ide s fileplaneta download sa free acountom, mislio ja ice 100/kbs kad ono ide do 300/kbs . Al ipak je to meni malo jer imam 1000/kbs konekciju ![]() Gameplay je dosta dobar samo ti nebi preporucio igrat snajpera jer su samo 2 mape a u te 2 mape nema takozvani "choke points" . Tako da je onda glupo igrat sa snajpom kad je takva mapa, doce snajp u full verziji do izražaja. Ja sada igram kad sam malo isprobo najbolje mi paše: Machinegun(nista assault samo po machine deri tu je snaga assault ima veci zoom al nije to nista mislim da ima blago auto-targeting. Tipa kad opalis metki lete na metu vise nego sto je prirodno al dosta se ipak masi )Shotgun (Jako dobro kad se gadovi priblize, al bas se moras priblizit jedno na 2-3 metra, al onda dere super u sekundi im skine sheild i armor- jako izraženi auto-targeting) Granate( Po meni bolja od Mortara za živu silu Mortar je vise za turret, al ipak ih dobro i granate skidaju )Repair(PO meni must-have sve pomaze armor tebi popravlja, turrete popravlja, Walkere popravlja i kolege mozes popravit. Definitvno najkorisniji dodatak )To je moj Main Char meni super ide s njime jos kad zaradim 100 kredita pa kupim Walkera .E Sn4k3 javi se kad download zavrsi i instaliras da se nadjemo ingame (pa da te ownam ) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
wolfblade aj nabaci par screenshotova da vidim kakva je grafika,oruzja pa da vidim da li da skinem ili ne?! |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo meni prošao wait period i sad skidam. 2 GB... mogli su i više. Po youtubu gledam i ne čini se loše za jedno popodne, trka, pucačina i skakanje, Quake 3 style Ovako po gameplayu mi se čini kao klon Quakea/Unreala i Battlefielda 2142
|
|
|
#14 |
|
Premium
|
@Sn4k3 To ti fileplanet ogranici jer si free user .Video se uploda i screenovi su uploadani, uskoro cu stavit linkove al je na videu slaba kvaliteta. Jer sam s Frapsom pa sa VirtualDub pise vam sve u description kraj videa( u vise jezika ) |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Premium
|
Pa ja samo pustim da mi igra bira, al dodaj te me medju frendove pa oda ja mislim da mozes na opciju join nick mi je: WolfbladeM @Sn4k3 PA ti si u robotskom odjelu tipa IronMan , Sta ti moze udarak u tvrdo tlo s 2000km![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Skinuo i pokrenuo instalaciju kad mi izbaci "some files are corrupt, download a fresh copy and try again" Nabijem tu igru, pazi da nebi ponovo skidao.
|
|
|
#30 |
|
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Ispunis prijavnicu tu http://www.fileplanet.com/promotions/section-8/ i trebas se kao registrirati na gamespy ali ne trebas jer ti radi U/P od file planeta. Ja sam skinio i zalio to vrijeme izgubljeno na skidanje te igrice.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|