|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() ako vam je ikad pamet stala nakon kaj ste čuli neki stih u nekom narodnjaku e pa sad će vam stat 55 puta! : lol2 : >>1.Jedva cekam da sa'ranim majku pa u kucu da dovedem Rajku! >> >>2.Suzama sam lepio tapete kad ti ode i odvede dete! >> >>3.Kuce laje, a ja mislim ti si, otis'o si sarmu probo nisi! >> >>5.Igra kolo a u kolu Duda, od radosti tresu mi se kosti! >> >>6.Ja sam seljak veseljak, a u dusi tugu skrivam, sta cu jadan kraj Morave >>kad ne znam da plivam! >> >>7.Uz vetar sam uvek pis'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam >>rodjen naopako! >> >>8.Sto na kafu zoves mene kad nemas samlevene! >> >>9.Nemoj da places na mom pragu da mi vrata ne povuku vlagu! >> >>10.Imam garazu i mercedesa tri, jos samo mi falis ti! >> >>11.Placi mala placi, ost'o sam na Raci... >> >>12.Pijem vino i rakiju vrucu i ne mislim na traktor i kucu.Sta ce meni >>vencanje i zena kad sa tudjom zivim bez problema! >> >>13.Na kuci se odzak pusi na tavanu meso susi, ja sam seljak u srcu i dusi. >> >>14.Puce puska u dolini Drima pa udari mili babo Ibra-him Selima. >> >>15.Ustaj more babo iz te zemlje ladne, pa nahrani mili babo sirocice gladne. >> >>16.Caki, Caki, Cale kupi mi sandale, samo pazi Cale da ne budu male! >> >>17.Zbogom sine zbogom rode, pazi da ti voz ne ode! >> >>18.Kraj kazana svako vece gledam kad se sljiva pece! gradiram svako pice pa >>ga punim u burice! >> >>19.Kazi mala svoje muke, cica ima zlatne ruke!Nece ci-ca tu da srlja, hoce >>samo da podrlja! >> >>20.Moja mala nema prednji zubi, kad me ljubi jezikom me ubi! >> >>21.Ti ode na zeleno, ja osta na crveno rastavi nas sema-for! >> >>22.Dva losa ubise Milosa, a mene ce jedan sto mu zenu gledam! >> >>23.Hop mala bosonoga, kako zivis bez onoga.Sladak se-cer, hladna voda, hajde >>mala dok je zgoda. >> >>24.Plitak potok, a voda duboka...!!! >> >>25.Nasa je ljubav duga kao dugotrajno mleko! >> >>26.Nisam lopov al' bi znao tom coveku sta bi krao! >> >>27.Pozn'o bih te medju ruza trista, ali nije svaka ruza ista! >> >>28.Milane moja ruzo, cale mi se naoruz'o, u vazduh ce sve da digne samo kad >>te stigne! >> >>29. ...neces cak ni pasulj da mi skuvas, a kamo li decu da mi cuvas! >> >>30.Vetar ljulja camac, riba trza mamac, a obalom cura seta, pecanje ometa! >> >>31.Kada ribar dodje sa pecanja kasno, sta je tamo upe-cao svima nam je >>jasno! >> >>32.Na moj racun picemo, prijatelji bicemo, tugu cemo spreciti, jedan drugog >>leciti, jer za mojim stolom, sve je pod kontrolom! >> >>33.Opasnice spusti loptu i zaigraj na dobrotu, divlja macko kanzde skrati u >>jagnje se preobrati! >> >>34.Mala zena od velike sladja, mala zena u srce poga-dja, mala zena lepa kao >>slika, telo malo a dusa velika! >> >>35.Da dogovor kucu gradi rekao je neko, s tobom kako stvari stoje temelj je >>daleko! >> >>36.Zeka voli kupus, kupus voli rosu, a ja moju malu i golu i bosu! >> >>37.Crna il' plava, crna il' plava, ej kad bih znao koja je prava.Obe il' >>nista, obe il' nista, obe il' nista idem do kraja! >> >>38.Mala moja na vrh kola stani da te moje oko nanisa-ni! >> >>39.Necu da ljubim jednu ili dve, ja sam covek za devoj-ke sve! >> >>40.Joj sto volim piti vode sto sljivove grane rode. Da je casa od tri kila >>jedna bi mi dobra bila! >> >>41.Sada vidim da mi nisi bila dorasla, nek se na tvom srcu vije bela >>zastava! >> >>42.Drum dugacak, kola trula, mala moja jesi l' cula.Je-si l' cula ej garava >>ja ne vozim za badava! >> >>43.Ej da su suze srebrni novcici, palatu do neba mogla bih podici! >> >>44.Samo o njoj stalno mislim i na svetu vise nista, moz-da je iz Deliblata >>ili je iz Bavanista! >> >>45.Ja nisam majstor da napravim bure ali sam majstor da osvajam cure! >> >>46.Svakog dana gledam ja njena divna oka dva.Nekad su je zvali klinka, sada >>najlepsa Kovinka! >> >>47.U majku se klela ti, krstila pred svima, da te necu imati sigurna si >>bila! >> >>48.Da zavolis mene ti nije bilo sile, 1:1000 sanse su mi bile! >> >>49.Opasan je jez kad ga neko takne, izbo' je Snezu ne moze da makne! >> >>50.Broji bodlje Sneza pored starog plota, secace se jeza celoga zivota! >> >>51.Prvo pa musko nek se zove Dusko, kolo veze sitno ime nije bitno! >> >>52.Komandante, silo vojna, lomis srca mnogobrojna! >> >>53.Hej konobaru donesi mi stok, hocu da se napijem da zaigram rok! >> >>54.Ej mesece pobratime samo nocas isprati me, popio sam koju vise, sokaci se >>ukrstise, dok pronadjem onaj pravi, vec ce zora da zaplavi! >> >>55.Uvek svratim na po jednu, ali imam dusu zeljnu, potego sam nocas dobro, >>pomozi mi stari pobro!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 06.12.2004. u 02:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Hebiga... Nisi nam ostavio niti jednog da i mi nadodamo. Inace favoriti su mi (i ja sam ih znao) 2. i 9. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Slušaj ovo ![]() ![]() Bacila si ciglu iz zida nase srece |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
|
"Armaturu čupaš iz temelja ljubavi naše, dabog da dobila pesak u bubregu" ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
|
armaturu cupas iz temelja srece, niko vise draga voleti te neceeeeee
![]() |
![]() |
#7 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Fala ljudi. Imam susedu koja mi pili živce 10-22h na dan, a sad se osvečujem. Powerd by tannoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
ste culi predizborni spot ili-sta-vec od rojsa? ![]() Za Rojsa! Oj, narode, svima hvala, svi za Rojsa generala! Zapjevala gorska vila, složila se srca bratska, za pobjedu glas će dati Herceg Bosna i Hrvatska! Vrijedne ruke, dobra duša, uvijek bio rodu dika. Mi imamo svog čovjeka, mi imamo predsjednika! Za Ćesića dajte glas, pošteno će vodit nas, da Hrvatskoj ponos vrati, za boljitak i za spas. Za Ćesića dajte svoj glas, za Rojsa dajte svoj glas. Oj, narode, svima hvala, svi za Rojsa generala! Vrijedne ruke, dobra duša, uvijek bio rodu dika. Mi imamo svog čovjeka, mi imamo predsjednika! Za Ćesića dajte glas, pošteno će vodit nas, da Hrvatskoj ponos vrati, za boljitak i za spas. Za Ćesića dajte svoj glas, za Rojsa dajte svoj glas.
![]() |
#9 |
JDM
|
Ajmo mu svi dat glas NE. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PC maher
Datum registracije: Feb 2004
|
Ajd jedna jebacka narodna: Zini pico da uletim ute, da ne živim više ni minute! (oprostite na izrazima al to je izvorni tekst) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Znam te puško kad si pištolj bila, svoju narav nisi vješto krila, otkrio sam sve poroke tvoje, sad ti karte otvorene stoje... Ja poznajem žene tvoje vrste, tu je đavo umiješao prste... Baš si l(ij)epa, ujedaš ko zmija, nađi drugog meni to ne prija... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Registered User
|
Zašto baš ti moja ikono sa zida..... ![]()
![]() |
#14 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Nemoj Mile ništa politićki, jer češ dobit po leđa, pevaj nešto što nikog ne vređa. Rokeri s Moravu ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Balkanac
|
Šta će meni kola i kuća sa spratom Kad ja volim jednog sa debelim vratom Pa ga često molim dok radi masažu Uteraj mi, uteraj kola u garažu! ili Joj što volim dobru kuru po dva-tri put na dan To skida temperaturu ko' dlanom o dlan! To je od Mice Trofrtaljke! Ima ovdje recenzija njenog i jos hrpe drugih trash albuma, pa ako nekog zanima...
![]() |
#19 |
Registered User
|
Prijetelju Đemo Idem u Sanremo Sačuvaj mi Fatu Dok pjevam sonatu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|