|
![]() |
#1 |
ЬГΛY.Z0ИЗ
Datum registracije: Jul 2006
|
Creative X-FI Xtreme Gamer Mic problemi
Bok ljudi, upravo testiram zvucnu, xtreme gamer x-fi.. Sad, fora je u tom sto playback konstantno baca na mikrofon, sto zna cesto raditi jeku na ts-u. ono tipa "what u hear", samo je to sve na disable, tj. bilo kakav playback da je u pitanju, winamp, browser, ts, vent, uvijek baca taj zvuk i na mic... Cak i kad se ugasi mikrofon na kabelu od slusalica, i dalje ista stvar.. U pitanju je vista x64, driveri od creativa su najnoviji, sve je podeseno kako spada... jedan frend na ts-u koji ima istu zvucnu je rekao da je tak i njemu, ali na xp...i da je rjesio problem tkao da je ustekao mic na maticnu... Jel zna netko rjesenje ovoga?
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hm, evo ja sam sad probao slušati mjuzu i nešto snimiti preko line-ina. Naravno, ja čujem oboje, ali snimi se samo ono što ide na line-in. Kod mene je X-Fi Xtreme Music, vjerojatno ona nije zahvaćena tim problemom...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|