|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
LCD monitor kao TV
Malo gledam cijene i ne vidim razlog da uzimam LCD TV kad za 1500-1600 kn mogu uzet 23"-24" monitor sa HDMI ulazom i spojiti Iskon.TV i to je to. Razmišljam uzeti neki monitor s 1920 x 1080 rezolucijom (Full HD, 1080p, neznam što je najtočnije), HDMI i još DVI ili VGA ulazom i zvučnicima, Iskon.TV spojit preko HDMI-a i ponekad laptop na VGA ili DVI pa koji film pustit. E sad imam tri pitanja: Prvo: da li je to netko nekad probao i kako je to završilo? Drugo: da li će monitor ići u stand by kada se ugasi prijemik kao što ide u stand by kao i kad se računalo ugasi? Mislim da bi ovo moglo dobro radit, ali ako ne, da li znate za neki monitor sa zvučnicima i daljinskim? Treće: trenutno imam LCD monitor samo s VGA ulazom, a prijemik za Iskon.TV ima SCART, S-Video, HDMI i komponentni izlaz (evo i slika ako nešto znači) pa me zanima koji je najlakši načit da to isprobam? Ako netko iz Pule ima neki monitor s HDMI ulazom, HDMI kabel i želju da to isprobamo neka se slobodno javi. ![]() Evo gledao sam ovakav nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
ja sam upravo u nekim sličnim promišljanjima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
ukoliko netko ima ograničen budžet oko 1500kn onda je lcd monitor kao tv ok opcija ali ako se cilja na bolju kvalitetu slike puno bolji odabir lcd tv. Jer lcd tv će uvijek bolje poslužiti kao monitor nego kaj će lcd monitor poslužit kao tv |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|