|
![]() |
#1 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
desink.
vjerujem da je ovo pitanje vec postavljeno,, al ja ga nemrem nac,, sorry pa ako netko moze bacit blic odgovor,, (a da to nije 'posjeti doom9') imam video u mpg-u,,29.097 audio u 224kbps 44khz i kad to probam kompresirat u xvid + 64kbpsWMA,, desinkronizira se zvuk, probao sam i u mp3,, probao sam promjenit i ono change frame rate audio/video match.. (u vdubu,, izmjeni mi na kojih 30.04..) probao sam i ukljucit / isklčjucit sync to audio.. nista.. pitanje,, jel kad rekompresiram,, zvuk moram stavit u iste kiloherce il mogu prekompresirat npr. na 32khz-a? dal bi pomoglo da demuxam? il ima koji bolji nacin,, jer takvih videa imam cca 52x45minuta pa ce mi to oduzet kojih 3 tjedna! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
na koji je nacin zvuk desinkroniziran? svugdje jednako ili na početku manje, a kako video ide prema kraju sve vise i vise? ukoliko se radi o prvom slucaju rjesit ga je jednostavno i to tako da u Audio meniu odaberes Interleaving pa nastimas Delay audio track by drugi slucaj najcesce se dogadja kada se audio variabilno kodira te ga se proba vratiti u konstantno (CBR) jos nigdje nisam uspio pronac rjesenje za taj problem ukoliko ti ne upali gornje rjesenje probaj audio demuxat (u vdubmodu), prekodiraj ga s lameom te kad budes prekodirava video samo ubaci novi mp3 video mozes prekodirat i u vdubu medjutim onda ukljuci no sound pa naknadno ubaci audio opet u vdubmodu
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|