|
![]() |
#1 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
kompatibilnost
imam jedno pitanje hoće li raditi ova kombinacija: asus p4b533 + 512 mb pqi 266 mhz sa još 512 mb kingmax hc 466
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Ne znam baš, jer su ima latencije sigurno drastično velike. Nije li jednostavnije prodati stare, pa kupi dva keksića.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Radit ce ti al ce ti obje radit na 266Mhz(jer ova prva nemoze vise). Ja sam si bas danas pored 2x256Mb Brand name 333Mhz ugurao 512 Mb Kingmax Hard-core 500Mhz(privremeno ona ce ici na nForce 4 kad dojde ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Znam da bi radilo na 266 thnx ![]() Već sam stavio i bez kingmax-a nije htjelo bootati na 2.0 x x x ,a sada sa njim 2.0 2 2 6 :confused: i nije mi jasno kako to ova pqi može zdurati:confused:
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Kad god se doda razliciti modul, obavezna je posjeta Biosu, posto po default-nim podesavanjima, uvijek bude problema tipa pucanja igara, Windows radi cudno i slicno. Treba se "poigrati" sa podesavanjima memorije i sve to potom probati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|