|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Toshiba Satellite A350D-114
šta mislite o ovom lapu, na akciji je i dodje oko 5200 kuna što mi se čini extra za ovako nesto. lap bi mi trebao za posao, igranje tu i tamo al ništa prezahtjevno. kakav mu je ovaj procesor? čitao sam da su se amd-ovi procesori loše pokazali u visti. http://www.toshiba.com.hr/pdf/Satellite%20A350D-144.pdf druga opcija mi je ova toshiba 17", dodje 6150 kuna i ima intelov procesor, lošiju grafičku i manje memorije nego prva opcija. http://www.toshiba.com.hr/pdf/Satellite%20P300-1GQ.pdf dakle šta mi je činiti, hvala na odgovoru. P.S. jedino toshibe dolaze u obzir. Zadnje izmijenjeno od: GrabMan. 19.05.2009. u 00:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() Naravno, u XP-ima je situacija obrnuta ![]() Ajde mi molim te uljepšaj dan i reci di si to čitao, u Bug-u ili Areni(uvjeren sam da je neka od tih žutih tiskovina).... Ili opet pl. Theodor Vhalich širi lažnu propagandu.... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
dajte ljudi savjet koji od ova dva, cjena nije problem a žuri mi se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Kompleksan problem ![]() Na jednoj strani imas jaci proc i k tome intel, slabiju graficku, duze trajanje baterije, vecu tezinu, veci ekran, 1000kn vecu cijenu, a s druge slabiji amd-ov proc, jacu graficku, krace trajanje baterije, manju tezinu, manji ekran, manju cijenu. E sada ti procjeni kaj ti je vaznije... Meni je vaznija cijena pa bih "riskirao" sa amd-ovim procom...a tebi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
cuj nije 1000 kuna razlika vec samo 500 kn. e sad misio sam se dugo i odlučio za ovaj jeftiniji, ipak ima puno bolju grafičku, više memorije a to što je procesor "slabiji" kompenzirat ce grafička i to višestruko. 1" manji ekran mozda i nije tako loša stvar, trošit ce manje struje a ako poželim gaming xp uvjek mogu spojit 22" LCD na lap i gogo. a ako do toga dojde onda će mi bit drago što sam uzeo ovaj lap sa puno boljom grafuljom. eto tako sam ja razmišljao i odlučio se za jeftiniju opciju (po meni i bolju) . hvala na savjetima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Procesor uopće nije nešto značajno slabiji, možda bi bilo neke razlike u benchmarcima, ali u normalnom radu zanemarivo. Prvi laptop ima mnogo bolju grafičku(ako ti je važno) tako da si se po meni odlučio za bolji od ta dva, s tim da je i cijena odlična za takvo nešto. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|