|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() ola! Zanima me dali postoji kakv softver koji bi poslužio za brisanje slike koja mi se mala zapeće na plasmi kad pre dugo igram PS3 ili ako gledam neki HD-e materijal a recimo slika nije puna već ima ona dva black bara gore i dolje pa mi recimo nakon filma ostanu crte gdje je bila granica prikazivanja slike i tog crnog područja gore i dolje. Za brisanje tih slika koje mi se zadržavaju neko vrijeme u pravilu koristim neki program na TV-u na kojem ništa.Kako bi se rekle "snjeg" pa ga ostavim da tako radi nekoliko puta po 30min.Nakon toga mi se slike obrišu ili te crte. Živcira me to što mi se Tv-e kad nema ništa na programu uvijek ugasi nakon 30min. i to nikako ne mogu promjeniti,pa sam mislio,ako postoji neki softver pa da ga fino pustim preko PS3 da radi.Odem na kavu i sve fino obrisano. Inače radi se plasmi Panasonic 42pv80p. Ako znate za kakav softver molim link za skinuti ga,veličina file nije bitna i kako se zove. THX! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
to nije "pečenje" nego retencija i ne treba te uopće brinuti jer nestaje samo od sebe. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|