|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
LG DV9900 linijski DVD player - gdje preflashat?
E ovako. Zafrknuo sma još prošlo ljeto ovaj gorenavedeni DVD player. Naime tijekom procesa flashanja novim firmwareom zaboravio sam maknut CD iz traya. Player se zblesavio, proces flashanja se zbrejko i morao sam ga na silu ugasit (metodom šteker iz zida). Kada sam ga ponovno upalio dobio sam artefakte, player mrtav, radi jedino tray - mogao sam izvadit CD medij. To bi se trebalo sad odnijet negdje zaflashat jer su se starci sjetili pogledat sve sezone Faličnog pansiona ![]() ![]() Zahvaljujem se unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ne znam da li ti se to isplati, nosit ga po servisima itd, jeftinije ti je uzet novi. Al kak ti je uspjelo sjebat flashanje??? Mislim, postupak je krajnje jednostavan i traje par minuta. Nije da flashanje radiš svaki dan, pa zaboraviš.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
A zdrfljao sam. Ne znam više ni sam što sam napravio, u biti napamet sam krivo stisnuo tipku na daljincu da vrati tray sa CD-om u ladicu bez da sam ga prvotno maknuo. I to se stvarno ne bi isplatilo? Ja sam računao da ne bi došlo više od stotinjak kuna. Ne kupuje mi se neki kineski jeftini šrot jer je ovaj player stvarno odličan, čita sve i svašta i ima solidnu podršku za titlove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Gle, neznam točno. Probaj Poma PMnut. On ti se malo više kuži u takve stvari. Mada nisam siguran u uspjeh, pošto ovi kaj modaju te firmware, lijepo napišu da se odriču odgovornosti i da pogrešnim rukovanjem možete uništit svoj dvd player.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
ma nazovi servis u ZG, ja jednom pitao za izmjenu lasera tog modela i bilo je 270kn tako da obično štekanje jtaga ne smije biti previše. barem je čovjek u servisu bio kulturan i moglo se razgovarati btw www.ecos.hr pa potraži servis na stranici |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Nazvat ću ih, no sve mi se čini da ću ipak kupit novi DVD Player. Gledam u Vemilu i HGSpotu prodaju Panasonicove i LG-eve playere za 300-tinjak kuna, a ovih Vivaxa ima i za 2 glave - da me servis izađe i sto kuna opet se ne isplati. Ako netko ima kakvu preporuku nekog best-buy playera neka baci komentar. Ne treba mi ništa specijalno, gledat će se DVD-ovi pretežito i koji put zasvirat kakav muzički CD. Ja ionako gledam filmove i serije na prijenosniku. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
obzirom da dolaziš sa 9900/9700 platforme (imam i ja oba) teško će te biti zadovoljiti jer je Xypro napravio odlične modifikacije , a sprave su iznad prosjeka u divx vodama čak i za današnja mjerila. Ne gledam previše (otiš'o na HTPC) no zapalo mi je u oko da sada Philipsi imaju odlično modane firmware i dosta ih hvale pa malo prekopaj .. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|