|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Badaboom vs 9600GT = reset PC-ja
Imam cudan problem Isao sam isprobat NVIDI-jin program Badaboom http://www.badaboomit.com/ za konverziju videa i nakon sta sam skinuo i instalirao demo inacicu v1.1.1 komp se trenutno resetirao ![]() Nakon rebutanja pokrenem program radi cca 30 sekundi i opet momentalni reset ![]() PC na kojem se ovo dogadja je: Win XP SP-2 32bit 4Gb RAM-a (vid se manje zbog 32 bit-a) 9600GT sa driverima 182.08 (naj friskiji koji postoje sa WHQL) mat Gigabajt P35-DS3 Drugi programi, igre i generalno sav instalirani softver radi OK i ne uzrokuje rusenje sistema Tako ili sam opet uboa u govno tj naso bas onu kombiaciju koja ne radi od njih par miljona ili taj famozni Badaboom i Nvidia CUDA ne rade kao bi trebalo, sta me iskreno ne bi bas zacudilo ![]() Trazio sam po netu jel ima ko probleme ko ja i naiso sam samo jedan post poji nema nikakvih odgovora Tako vas molim da ako ima ko kakvu ideju i slicno nek javi, nije bas da mi srce izgara za Badaboom-om i nvidijinim cudima ali bi htio znati sta tu ne valja i zasto. Pozzz ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|