|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Koji novi hard 80/120gb?
e, kupovat ću si hard novi, ovaj moj je ipak malo premali postao. pa me zanima što uzet, Maxtora ili Seagate? cijene su iste, sad me zanima omjer brzina, tišina, pouzdanost između ova dva proizvođača? i to recimo za 80gb modele, obične, ne Sata. Koštaju oko 450 kn novi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...
Datum registracije: Aug 2003
|
iz mog iskustva što se tiče pouzdanosti, ovim redom: Hitachi, Seagate, Maxtor a istim redom i što se tišine tiče |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Kao ponosan vlasnik barice SATA 120Gb mogu reći da nije baš nečujan dok čita ali je brz i hladan (kada puše jedan cooler po njemu max 30 C ) ali ako ne puše dosta se zagrije ali u usporedbi sa WD om koji se čuje dok ne radi cijelo vrijeme ko Boeing 747 ili kao Maxtor koji kada čita proizvodi takvo roštanje kao da ti neko pored uha pili drvo motorkom!! Barracuda je zakon i Hitachi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ja bi ipak uzeo hitachija...ko sto i jesam ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
Zemi Barakudu ali uzmi najmanje 120 gb ovo ti je pre malo
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Premium
|
Hehe, shvaćam te! ![]()
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Lika u mom srcu
|
?
s čim je najbolje na disku od 120gb, napraviti particije, s tim da mi je disk pun podataka, pa bi htio napravit samo jednu particiju od 20gb, da na nju mogu stavit sistem. Formatiranje dijelog diska ne dolazi u obzir. E sad, znam za Symantec Partition magic i Acronis Partition expert, ali ih nemam a zauzimaju prilično da ih skidam sa 56k modemom, i to su shareware.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Re: ?
Citiraj:
Morat ces ga dloadati, nema ti druge.... pregrizi govno (kao i ja sa modemom ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Lika u mom srcu
|
kojih 50mb? ja sam našao verziju od 22.5mb, ali su naglasili da nije functional, da je samo shareware, što će mi to onda?! daj mi neki link odakle da skinem punu verziju, zadnja je mislim PM 8.0, može i 7.0 samo da zauzima manje za download... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
preporucam Acronis.
![]() |
#19 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
partition magic , svako malo ga koristim
![]() |
#20 |
Lika u mom srcu
|
pa meni ovdje stvarno nekad ide na kurac kako ljudi uopće ne čitaju niti razmišljaju što će napisati! ja pitam odakle da skinem dotične programe, a meni ljudi još uvijek tuku o "preporukama",, pa znam i sam za partition magic i acronis, ali daj recite gdje da skinem punu verziju a ne shareware.... ako znate, naravno, ako ne, tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
meni ne pomalo, vec podosta idu na kurac ljudi koji na ovim stranicama traze izricito zabranjene stvati, a naravno nisu "friski" konkretno, u trenutku dok ovo pisem imas 681 post-ova i pizdis o warezima i slicnom...... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|