|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Windows schedule
Pozdrav Trebam napraviti u windows schedule da mi na dnevnoj bazi kopira jedan folder na usb stik. Čuo sam da treba napraviti neki batch file.. Može li mi neko to napraviti? Lokacija foldera je C:/windows/desktop Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
u batch datoteci napises xcopy /e c:\windows\desktop x:\win_des znaci, kopiraj sve datoteke i direktorije iz desktop direktorija na x:\win_des. x: zamjeni sa slovom usb sticka. to je nest za windows 98 ili kaj?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
Nije za 98, nego XP. Šta sad radim sa ovim? Hoće li ovo raditi automatizmom, recimo u 3 sata svakog dana, ili ja moram još nešto raditi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
hej, zaboravio sam jos dodati /y da overwrite-a datoteke bez prompta. Znaci linija ide xcopy /e /y c:\windows\desktop x:\win_des pa u windows schedule namjesti svaki dan u 15h i trebalo bi funkcionirati
![]() |
#5 |
Registered User
|
ne radi ovo.. kuco sam ovako.. xcopy /e /y C:\Documents and Settings\Adnan\Desktop\2009 G:\win_des sve to snimio kao batch.bat al opet neće.. naravno, napravio sam folder 2009 na desktopu i ubacio usb |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
stavljas razmak izmedu documents and settings. moras ih u navodnike staviti. xcopy /e /y "C:\Documents and Settings\Adnan\Desktop\2009" "G:\win_des"
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|