|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Pay per click banner
Uglavnom trebao bih pomoć ljudi i korisnika koji imaju iskustva s ovakvim uslugama. Što mi treba : - Treba mi servis na kojem se može napraviti user account , te da nakon toga dobijem html kod s bannerom kojeg mogu staviti na svoj website i kad korisnici koji dođu na moj site, kliknu na taj banner ja dobijem nešto malo love. - Od iznimne mi je važnosti da se na tom banneru ne prikazuju : neprimjereni sadržaj (npr. pronografski, reklame za viagru i slično) i da se ne prikazuju reklame nekih Hrvatskih tvrtki. Možete li mi navesti par takvih servisa pošto nemam iskustva toliko s time (jer me takve stvari baš ne zanimaju , no ovo je za jednu osobu koja to želi ukomponirati u svoj site, samo jedan banner takvog tipa). Eto, stvarno mi je potreban odgovor. Hvala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Ok, hvala no mozes li mi reci koliko se otprilike dobiva po clicku, kakva su tvoja ( i od ostalih) iskustva, i kakve ce se reklame prikazivati(hoce li se prikazivati sukladno sadrzaju na siteu ili ? npr. ako je sadržaj informatički, onda i je i ad vezan za informatiku itd) ? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
google? |
![]() |
![]() |
|
|