|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Dvd/Divx player
Pozdrav,jedno pitanje za vas.Možete li mi preporučiti neki dvd/divx player koji čita sve titlove i da nije preskup,do nekih 350 kuna?Našao sam neki od LG-a,što mislite o njihovim proizvodima,kvaliteta,vaša iskustva...Hvala unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Ja isto tražim nešto takvo... Gledao sam Quadro 933 - on je cca 400 kuna te Pioneer DV-310 - 450 kuna. Zanima me ima li još alternative za do cca 400 kuna? Potreban mi je USB ulaz, čitanje svega živoga - dakle video kodiran svime i svačim, pjesme, nekad slike te da podrška za palatale ili out-of-the-box ili da se relativno jednostavno može dodati... Na internetu se spominju još i neki Phillipsi, ali neznam što je s njima? Znalci, može preporuka? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Niti jedan odgovor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
čitanje svega živoga - dakle video kodiran svime i svačim ne prolazi kod playera do 400kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rent-a-maniac
|
Citiraj:
cijena je bila oko 250kn mada mislim da ce uskoro van iz moje sobe i da cu zrtvovat 500tinjak kuna za pionirca i naravno odmah ga flashnit ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ni ne mislim da će žvakati neke opskurne bete ili alphe codeca za koje mare samo developeri, ali nek pročita stvari koje realno kruže netom... @ Keyser Na kojeg Pajonirca misliš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pioneer DV-310 za 450kn. Ima dosta firmwarea na netu. Mana pioneera je što ima samo jednu brzinu premotavanja prilikom gledanja divxa. Što može bit zamorno ako prekinete divx na 20min prije kraja filma pa poslije opet idete tražit di ste stali. Osobno imam pioneera dv-300 i nekog vivaxa. Vivax je ograničen veličinom sticka na 2 ili 4 gb (na 2gb sticku mi radi, 4gb nemam, na 8gb sticku ne radi) ali čita sve živo. I ima 16x premotavanje divxa.
![]() |
#8 | |
Rent-a-maniac
|
Citiraj:
ili http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=035223 nekako sad kako vise gleadam testove skloniji sam philipsu ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|