Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.01.2009., 03:57   #1
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Windows XP poludio - za stručnjake :D

Prije par dana dok san bio za kompom dva puta je nestalo struje. Naravno to je za sobom ponjelo posljedice kao npr :

ko što vidite Sys restore neradi kao ni jos neke stvari koje se tu nevide poput pasteanja ( fajl mogu kopirat al ga nemogu paste-at) micanja ikona itd

pretpostavljam da je sve to kriv taj nestanak struje te da je oštetio neke fajlove na kompu jer je vista dskchk om popravila 260000 indeksa
a s xp naravno nemogu pokrenit chk dsk

pokusao san s win xp sp3 updateat windowse no s cda nece da ocita fajlove sve ( jednom je bio abebxvfa.sys pa a6ku0e3s.sys itd)

jedino nisan proba repair s cdom od windowsa

nezelim reinstalirat windowse jer previse je tu programa i gluposti i postavki i stvari napravljenih u registriju koje neželim opet postavljat jer bi na to izgubio dobrih misec dva

ima onda ko kakvu ideju
OuttaControl je offline   Reply With Quote
Staro 02.01.2009., 04:07   #2
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Probaj to jedino što još nisi probao.
tutix je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.01.2009., 04:45   #3
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
al imam probelm
ja na kompu ima neku remadeanu verziju darkedition od koje neman cd i ona se vodi po sp2

a doma iman samo cd od sp3 pretpostavljam da bi se bez updatea darkedition dogodio neki sukob u programima pa mi nema smila s njim pokusavat repairat
jesam li u pravu?

ali jel moguce da se popravi s obicnim SP2 bezobzira sta je ovaj moj dark edition?
OuttaControl je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2009., 15:34   #4
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
mislim da nece bit nikakvih sukoba, ali ce ti ta SP3 verzija sigurno instalirat neke stvari kojih nema u toj tvojoj verziji... no, po pravilu bi trebalo pokrpat i reinstalirat sve fileove koji su osteceni/nedostaju...

Ono sto jos mozes probat je taj file apphelp.dll potrazit na netu i vidit cem sluzi i kako ga sredit, skinut, reinstalirat i slicno... konkretno, skines ga s neta i paste-as u System32 direktorij... nakon toga probaj dalje....
perich je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno