|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kako složiti konfu?
Naime imam kod kuće elemenata za sastaviti dvije socket 775 bazirane konfe... mislio sam u jednu uvaliti bolje dijelove ... a druga da bude čisto sastavljena da radi i pokreče winamp i firefox.
1 x HITACHI HDT725032GLA360 - 320GB 1 X HITACHI HDS721616PLA380 - 160GB 1 X MAXTOR STM3160811AS - 160GB 1 X SEAGATE ST3160811AS - 160GB Pitanje je da li mi se ispalti poslijednja dva uparivat u soft raid radi dobivanja na brzini? Naime to su identični modeli (vidi se i po product name) samo što nisu kupljeni istovremeno, a baš se u tom razdoblju mijenjalo ime maxtor-seagate ![]() Tražim po netu testove koji bi pokazali usporedbu matičnih ili chipseta na kojima su bazirane ali mi ne polazi za rukom... ili sam tupav ![]() ![]() Također ako neko ima iskustva sa OC ove dvije ploče ... logičniji mi je izbor za OC nvidijia ploča jer ima solid state kondenzatore i fsb 1333... Ako neko ima preporuke slobodno nek ih navede i po mogučnosti argumentira ... bilo subjektivno ili objektivno ... ako se ne nađe niko sa suvislim objašnjenjima primorat ćete me na par dana testiranja svih mogučih kombinacija ![]() Koliki bi bio dobitak pri prelasku na x64 OS u performansama? Ili nema neke razlike ... sada koristim X64 XP na jednom i X32 XP na drugom i nekako mi je puno živahniji X32 sustav mada je sa manje memorije i slabijim procom?!?!?! (to je moj subjektivni dojam kroz boot time i rad u win .... nisam benchmarke koristio) Koji je dobitak/gubitak u performansama prilikom prelaska na vistu? bilo X32 ili X64. Ili je samo stvar u vizuialnoj promjeni sučelja? hvala unaprijed na svim konstruktivnim prijedlozima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
1. komp: E4600 - OCas ga na kolko max ide, a da je stabilan GA-965P-S3 3GB 7600gt OS - stavi onaj koji tebi vise odgovara 2. komp E1200 GA-73PVM-S2 1GB - dovoljno za ono kaj trebas OS - win xp 32bit Moze ti biti HTPC ili komp za download Za diskove se sam odluci kak ti najvise odgovara |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|