|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
vodeno hladjenje (home made)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
very very nice! daj još sličica svake komponente. rezervoara pogotovo!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
A ono najvažnije? Kako hladi? ![]() Inače, slike su za svaku pohvalu, kao i blok. Rezervoar je isto dobar - lijepo izgleda...
![]() |
#5 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
lijepo, lijepo, može i kratki opis komponenti, gdje si što nabavio, koliko te je koštalo, i naravno, mali test da vidimo koliko efektno hladi ![]() i sviđa mi se taj radijator, jel smijem pitat di je nabavljen, budući da i ja planiram nešto ovakvo u dogledno vrijeme: cheers2
![]() |
#7 |
Premium
|
pomalo ljudi nemogu stici ![]() evo temperature na 2Ghz ![]() ![]() nocas cu ga dignuti na 2.5Ghz i testirat malo temperature ali mislim da nebi smio preko 40°C ici na 1.55V na zraku sa zalmanom 9500 led je isao do 48°-49°C sve sam radio uz pomoc prijatelja s posla i sve osim pumpe i ventilatora je radjeno koristeni materijali su prokrom, pleksi i bakar izaslo ma na kraju 400 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Spiderpig
|
jako ljepo ![]() ja sam svoje isto danas završio samo šta je moje žešći home made ![]() tj pumpa i killer nisu ali ovo ostalo ćete vidjet. Temp su mi skroz čudne ali mislim da je to zato što griješim negdje. :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
Lijepo odradjen posao svaka cast ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Vodeno izgleda odlično....spremnik za tekućinu je definitivno predobar da bi ga sakrivao u kučištu...vadi to van....da se svi mogu diviti kad dođu kod tebe... ![]() Imam samo jedno pitanje....dali ja to nevidim dobro ili u spremniku ima pjene...: stoopid ... ako ima, koju tekućinu (kombinaciju) si koristio? Inaće još jednom.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
: lol2 : : lol2 : : lol2 : još samo napravi plexi stranicu i kupi onu rashladnu tekučinu koja svijetli po noći i onda si bog |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
hvala svima na cestitkama i jos sam ostao duzan temperaturu na 2.5Ghz 1.6V ![]() i cpu-z ![]() http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=140891 fanATIk vodeno je predvidjeno da bude kompletno u kucistu jer mi je tako lakse cistiti sobu a kuciste ima kotacice pa ga lako seljakam po sobi ![]() Rivi uvodnice sam sam napravio na tokarskom stroju ![]() Imitator mislim da ti se cini sto se tice da ima pjene, povratna cijev stvara male vrtloge u spremniku vode Matesonik i .:WEST:. nece ici nikakav pleksi ![]() a sto se tice vode za sad je ona iz vodovoda ![]() inace trebala je ici destilirana sa malo antifriza hvala jos jednom na cestitkama |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
koje je to pumpa, vidim da je eheim ja sam uzel u linksu 1048 i dok sam ju pospajal na radijator, cpu i gpu ružila je jače od maxjet ili jetway (tak nekak je ime) koju sam prvotno imal a dođe 360kn, a ova oko 130kn jiš k tome nije mogla sama vodu povuči već sam ja moral malo posaugati i onda bi se pokrenul krvotok drugi dan sam ju vratil u links, vratil bi ju isti dan ali je prošlo 17h dal je tvoja glasna i dal se čuje hromljanje jako inače pohvale za blok i rezervar !!!!!
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() salim se...stvarno se necuje osim sto ima vibracije koje se pod rukom osjete |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
da ona vibrira u ruci i to nije neki problem jer te vibracije nisu bile preglasne dok je na pumpu bilo spojeno samo dolazno i odlazno crijevo onda je pumpa bila jako jako tiha, još kad bi se malo obložila nebi ništ čul i nadal sam se da tak tiha bude i ostala kad bum pospajal ostatak ali nije ali kad sam pospajal ostatak, grrrrrrr... brrrr i ruženje moral sam ju omotati sa jednom krpom i 2(DVA) VELIKA ručnika i onda je buka postala prihvatljiva čekal bum dok mi ova pumpa ne rikne ili dok bu postala preglasna greda je kaj dok je komp u noći upaljen čuje se lagano hromljanje iz ove koju imam
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jako dobro, cini se da i odlično hladi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003