|
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A što te točno pati? Izrada slike, pretvaranje, učitavanje, uređivanje ili nešto drugo?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Možeš ga u Neru spržit kao "image" ..Ideš na Burn Image>odabereš iso file(koncert) i burn... Ili ga sa Power Isom ekstraktirati na komp.. Otvoriš Power Iso , Open file,nađeš taj iso(koncert), otvoriš ga, selektiraš sve i narediš Extract to: gdje želiš. ![]()
![]() |
#5 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
bolje ti je kad je nesto u iso file da samo mountas. desni klik na iso fajl, power iso - mount image to drive... i gledas kao da si ubacio normalno dvd u komp... samo neznam ukoliko ti se samo stvorio virtualni drive |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
a možeš image i insertati u virtulani dvd rom sa powerISO pa gledati koncert direktno sa virtulnog dvd roma, tako će ti biti najbrže obično su video filovi koji su u image zapakirani video cd fileovi tj .dat fileovi
![]() |
#10 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Eo bumpam temu, jer imam slican problem, pa da ne otvaram novu. Ugl. spržio sma .iso fajl od 7 gb na dual l dvd. Znaci nisam ga sprzio ono kao image pa da ga mogu bootat, vec kao data...i sad problem mi se javlja kada ga zelim extraktirat. Fajl je sada(nerznam zasto) .rar format. I jednostavno kada dodje do 100% nezeli stat, vec stalno neki vrag prebacuje, i kao da kad dodje 100% pa krene ispocetka, pa mi extraktirani fajl bude 15GB ![]() I jos jedna stvar ![]() Kada zelim prebacit taj .iso od 7.5 gb sa harda na prijenosni hard (onaj imation od TCuma sto se dobije od 160 gb) kaze mi da nemoze jer mi je prijenosni pun, a zapravo imam 100GB free ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Za ovo gore sa rarom i extractom iskreno ne znam bas u cemu bi mogao bit problem..Ali za ovo drugo disk ti je u FAT/FAT32 formatiran i zato ti govori da je pun..Formatiraj taj disk u NTFS i onda mozes bilo koje velicine fajl kopirat na njega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Jedna važna napomena vezana uz MagicISO..nekih tjedan dana mi je lap bacao BSOD, na kraju se ispostavilo da je stvar u MagicISO-u. (kopkao sam po netu i nasao da bi se o tome moglo raditi, uninstalirao i sve radi za 5). Laptop iz sig-a Eto tek tako, ako se komu pocnu dogadjat gluposti s sistemom.
![]() |
#13 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Hvala, sve radi ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
@Brown Acid poznato je da na nekim komp/lapovima znaju programi za virtualne drajvove i to radit s*anja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
meni se vec neko vrijeme pojavljuje blue screen ali kad gasim komp. poweriso instaliram odmah poslije drivera, a to je bilo zadnji put prije cca 2 mjeseca. problem mi se pojavio prije koji tjedan. jel se moze naknadno pojavit? update je iskljucen |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Pa pročitaj iznad..makni power iso.
![]() |
#17 |
Premium
|
nije do powerISO maknuo sam ga i opet dolazi. ali onda meni nije mjesto ovdje pozz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|