|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Ako je tko gledao može li što prokomentirati ![]() gostovali su dečki iz grupe LET 3 te pokazivali razne perfomanse, na poslijetku i prekinuli emisiju (10 min. prije kraja)... |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Koje je sve goste ova emisija izdrzala, ali ovo ![]() Dobro sam se nasmijao! Ali nazalost. Ovo je sve sto je ostalo od Let-a 3. Muzicki mi od jedine nisu zanimljivi. Ali inace su skroz normalni decki, jedino je ovo forsiranje barem meni vec dosadno. Ali, uz onakav zadnji album, sta ces ![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
"U vagini nema ništa tako loše što bi moglo ugrozit penis" "Depiliraju tijelo vrućim voskom, čupaju dlake od svuda, imaju pms, imaju mengu, rađaju djecu, guraju si piercing posvuda, a boli ih analni seks" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Kaj se tiče LET 3-oni su takvi oduvjek, svako tko se tome isčuđava je ili idiot po defaultu ili si hoće napravit jeftinu reklamu...kao npr. neki ljudi sa naše "dalekovidnice" ili zla-ne-misleć škvadra iz varaždina koja ih je i tužila... Ali-PCE nije forum općeg tipa na kojem budemo postali ovakve gluposti kao bog-zna-kakvu-vijest, to prepuštamo drugima kojima takve stvari vrijeđaju moral, građansko dostojanstvo, onima koji budu odmah dreknuli da kakav to primjer daju njihovoj dijeci itd... Svi koji se osjećaju uskraćeni mogu raspravu nastaviti npr. tu: http://www.index.hr/forum/default.as...=43&idt=208426
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|