|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() Grunf ponovo jaše ovaj put na DFI. ![]() Molim uočiti sistem pričvrščivanja. Da nebud ezabune to je za NB.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ideja je OK, ali fušerski izvedena. Ja sam na staroj ploči bio sa par kapljica super attacka zaljepio malo manji vent na heatsink od NBa. Vent Je sa starog CPU coolera
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Majku mu **** ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
problem ja kaj nigdje nema mjesta za ovaj 6cm vent prednsot njega je da je NEČUJAN, ( Sanyo Denki Pico Ace), razmišljao sam ja njega stavit na Zlaman ali kakima široki centa nebi uopće zahvaćao Zalmana. Na Abitici je to izgledalo kao u Attachu jer je kondeztaor kod Dimm slota bio točno 6cm, od drugog pa je vent stao DFI je to stavio na 54mm udaljenosti čime mi je razbio ideju, tak i tak je ovo provremneo do ne nađem vremena i zmontiram Alphu na NB.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |