|
![]() |
#1 |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() e ovako..... hteo bih da kupim digitalnu video kameru ali ne pratim to trziste tako da ne znam koja je dobra a koja je losa???? Nemam sad neke posebne zelje i kamera nece biti sad neke velike namjene obicna kucna upotreba...... jedino sto sam ogranicen sa 1700kn unaprijed ![]()
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
U tom cjenovnom rangu nema neke razlike među poznatijim proizvođačima (sony, canon, panasonic...), a moja preporuka je da vidiš možeš li kupiti koju na SD kartice jer je daleko manja, praktičnija i troši manje struje od onih s trakama, dvd-om ili hddom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Digitalna kamera Canon MD 101 Camcorder Specifikacija: MiniDV video sistem CCD 1/6" optički senzor Rezolucija: 800 kPix (format 4:3 400.000 Pix, format 16:9 540.000 Pix bez stabilizacije slike, 16:9 440.000 Pix sa stabilizacijom) 30x optički zum, 800x digitalni zum Fokalna dužina: 2.6 - 78 mm (f/2.0 - f/4.4) Minimalna distanca fokusiranja: 10 mm Elektronska stabilizacija slike DIGIC DV procesor 2.7" widescreen LCD ekran (112.000 Pix) sa manuelnim podešavanjem osvetljenja 0.35" widescreen kolor LCD optičko tražilo (114.000 Pix) Noćni režim (minimalna iluminacija 2 lux) Automatski / manuelni fokus Izbor scene: Easy, Program, Portrait, Sports, Night, Snow, Beach, Sunset, Spotlight, Fireworks Automatska TTL regulacija beline Ekspozicija: 1/2000 - 1/6 s "Fade" efekti: Auto, Wipe, Corner Wipe, Jump, Flip, Puzzle, Zigzag, Beam, Tide Video efekti: Black & White, Sepia, Art, Mosaic, Ball, Cube, Wave, Color Mask, Mirror Audio: PCM Digital Stereo (16-bitni 2-kanalni audio 48 kHz, 12-bitni 4-kanalni audio 32 kHz) Konektori: mikrofon, A/V izlaz Baterija: BP-2L5 litijum-jonska (do 5 h snimanja) Dimenzije: 57 x 92 x 119 mm Težina: 375 g
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|