|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
TAGAN SuperRock Series, TG400-U33II
Pozrav ljudi,vidim ovo napajanje u Linksu,ali nenalazim nigdje na netu nekakav test,osim onog za efikasnost(85,5% dostize,a CX 84,5%). Ovi u Linksu ga hvale, prodavac mi ga je cak ukljucio u struju,i mogu reci da se necuje uopce-apsolutno nista u idlu. Ima ga tko? Ima jedan 6+2 pin vise nego CX,oklopljene kablove i skuplji je 30 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Koliko sam pročitao, ova serija nije Topower već izgleda da je Impervio(barem ovi snažniji). Koji je jedan od najboljih proizvođaća napajanja. Pošto nema reviewa dotičnog, ne znam jel bolji/lošiji od seasonica ali ako je to ovaj model...onda je definitivno preslab +12V rail. Moj izbor ta sličnu lovu bi bio enermax 425 82+pro, ili hiper 630M (ili naravno Cx400). Btw, ako netko ne zna, Tagan je nedavno osnovao novi brand napajanja, pod imenom Silver Power (primjer). Znam da brandiraju Enhance i seasonica....što je odličan potez. ![]() Edit: Evo solidan test 500W primjerka, snaga (360W na +12) je premala, drugo ok. Usput pogledajte i Silver Power 400W Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 11.12.2008. u 02:12. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
odgovor
Da to je to napajanje 400w,nemogu jedino vjerovati da 500w tagan verzija ima jednaku snagu kao i 400w CX. Kada bi negdje nasao Enermaxa 385w 82+ odma bi ga uzeo,jer je najtisi i najjaci i najefikasniji od svih navedenih... I cijenom u istom rangu... -Samo ih nema u RH... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
cx
uzeo cx... |
![]() |
![]() |
|