|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Automatizirani MP3 tag software
Znači več duže vrijeme koristim MP3Tag koji je odličan, ali me zamara kod moje poveće audio kolekcije (koja sva pravilno nije tagirana) ručno sve unosit. Već sam probao sa njim kupiti tagove sa Discogs-a ali problem je što mi zabuca filove. Konkretno meni se sviđa čupanje imagea/album/year i sl. Sada meni bi trebao neki program da moje fileove skuži tj. da vidi koliko pojedini traje te da mu dodjeli Title i Number. Isto tako i folder renamer koji bi radio -> ime > Ime Albuma [godina] Konkretno evo jedan primjer: ![]() *Ako nije u skladu sa pravilima maknit ću sliku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ak imaš foobar, nabavi si freedb tagger i taj .dll metni u Components, on se spoji na server i poskida većinu tagova za albume koje tražiš. Za pjesme je nula bodova. Al ovaj folder renamer je lejm, jer ljudi iz različitih "crewova" se potrude da ti omoguće slušanje tog albuma, i onda s renamerom izbrišeš te podatke, na nekim forumima to zovu nepoštenim i nezahvalnim. ja to ostavim, jedino metadata mora biti cic mic. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|